Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Συγκινεί μιλώντας για τη «δική του» Δανάη

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Συγκινεί μιλώντας για τη «δική του» Δανάη

Είναι πασίγνωστο ότι οι δυο τους έχουν μια σχέση πατέρα και κόρης

Στο πλατό του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, δίνοντας… οικογενειακό χαρακτήρα στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που έρχονται στο Mega, αλλά και τα θεατρικά του πλάνα για το καλοκαίρι!

«Αυτή τη σεζόν από τη Δανάη είδα όλα αυτά που ήξερα, στο peak τους. Ήξερα τη διάθεσή της, ήξερα τα προσόντα της, δε μπορούσα να φανταστώ την αντοχή της, αλλά νομίζω ότι βγήκε μεγάλη νικήτρια. Δεν είχα αμφιβολία, δεν πίστευα ότι δε θα πάει καλά η εκπομπή. Με τη Δανάη, με όλη αυτή τη σύνθεση, και τη διάθεση όλων ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι θα πάει καλά», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για τη Δανάη Μπάρκα.

«Οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” έχουν ένα υπέροχο σενάριο»

«Μιλάμε για ένα υπέροχο σενάριο. Ένα έργο που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο. Είχα τη χαρά να παίξω 4 σεζόν αυτό το έργο, και είχε μεγάλη επιτυχία και ήταν μεγάλη η χαρά και για εμάς και για τους θεατές. Χαίρομαι πολύ που γίνεται σειρά στο Mega και με αυτή τη συνθήκη. Το σενάριο είναι υπέροχο. Παίζεις τις σκηνές και γελάς.

»Είμαι πολύ χαρούμενος για τους συνεργάτες που έχω. Θα δείτε καινούργια περιστατικά και πρόσωπα. Η βάση της σειράς είναι στο θεατρικό, αλλά είναι διανθισμένη με διάφορες ιστορίες», ανέφερε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σχετικά με τη νέα σειρά που έρχεται στο Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Αναφερόμενος στη χρονιά που πέρασε, τις δυσκολίες της, αλλά και τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, ο ίδιος είπε ότι:

«Ήταν μια δραματική χρονιά για το θέατρο, επειδή δεν είχαμε θέατρο, αλλά και λόγω των γεγονότων που συνέβησαν με άξονα τους ανθρώπους του θεάτρου. Ας ελπίσουμε ότι όλα γίνονται για καλό. Θέλω να πω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μιλάμε για την αδικία, αλλά να προσέχουμε και να μη λοιδορούμε ανθρώπους ανεξαρτήτως της δικαιοσύνης».

«Το θέατρο είναι η ψυχοθεραπεία μου»

«Το θέατρο είναι η ψυχοθεραπεία μου, η ώρα που με κάνει να ξεφεύγω. Ετοιμάζουμε περιοδεία με το Εθνικό Θέατρο, με τις Φοίνισσες, με ένα σύνολο εξαιρετικών ηθοποιών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Στις 30 και 31 Ιουλίου αλλά και την 1η Αυγούστου θα παίξουμε στην Επίδαυρο. Θα πάμε και Θεσσαλονίκη, θα παίξουμε και κάποιες παραστάσεις στην Αθήνα. Χαίρομαι που μετά από την καραντίνα γυρνάω στο θέατρο και με αυτό το ρόλο, του Κρέοντα», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τα θεατρικά του πλάνα για το καλοκαίρι.

Η εκπομπή έκανε βόλτα μέχρι το νησί του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, τη Λέσβο, και συνάντησε την ξαδέλφη του Δέσπω Καλιαλή, με τον αγαπημένο ηθοποιό να χαίρεται ιδιαίτερα με την έκπληξη και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τόπο του!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024