Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβολιαστείτε, ρε παιδιά!

Εμβολιαστείτε, ρε παιδιά!

Η ανθρωπότητα επέζησε από θανατικά δεκάδες εξαιτίας της ιατρικής. Και τώρα είναι αντιμέτωπη με ένα θηρίο ανεξέλεγκτο και παλεύει να κερδίσει.

Όσο αυξάνονται τα κρούσματα, αυξάνονται και οι φωνές των αντιεμβολιαστών! Πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Πριν δύο ημέρες είχαμε 1797 νέα κρούσματα,8 νεκρούς. 163 διασωληνωμένους. Σήμερα διαβάζω ότι πέθανε μια γυναίκα νέα, 40 χρονών. Κι η πανδημία φαίνεται πως δεν είναι καν ούτε στα μισά της διαδρομής της.

Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν ήταν αποτελεσματικά, όπως θα ήθελαν, δεν ενισχύθηκε το σύστημα υγείας, δεν έγιναν προσλήψεις υγειονομικών, αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος: Ήταν τα μέτρα ανεπαρκή, αν εξαιρέσει κανείς τα lockdowns, που αποτέλεσαν παγκόσμια αναγκαιότητα κι αν μη τι άλλο, έπρεπε -και καλώς- εφαρμόστηκαν. Αλλά πώς γίνεται να αρνείται ο κόσμος να εμβολιαστεί;

Είναι δύο οι κατηγορίες: Αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν πως διακυβεύεται ολόκληρη παγκόσμια συνομωσία (γνωστότεροι και ως «ψεκασμένοι») και οι άλλοι, που πιστεύουν ότι είναι επαναστάτες.  Και ας πούμε ότι η πρώτη κατηγορία πίστεψε κι ότι ο Βελόπουλος πουλάει όντως αυθεντικές επιστολές του Ιησού, γραμμένες με στυλό. Ας πούμε ότι είναι και μεγάλο πρόβλημα η μη ενιαία πληροφόρηση: Γιατροί από τη μία έχουν μία γνώμη, από την άλλη έχουν άλλη, υπάρχει και το κίνημα των αντιεμβολιαστών ούτως ή άλλως τα τελευταία 30 χρόνια, ήρθε και φούσκωσε και ξεχείλισε και βρισκόμαστε τώρα στο κρίσιμο σημείο της παρανόησης: Ούτε τσιπάκι θα σας εμφυτεύσει κανείς, ούτε και θα γίνετε ρομπότ. Αντισώματα θα αποκτήσετε.

Και εντάξει, ας πούμε ότι αυτή η κατηγορία των αντιεμβολιαστών είναι η αναμενόμενη.  Οι «επαναστάτες»; Που νομίζουν ότι ο εμβολιασμός καταπατά τις προσωπικές τους ελευθερίες; Ποιες προσωπικές ελευθερίες όταν έχεις κοντά 2000 κρούσματα την ημέρα. Όταν οι νεκροί έφτασαν τον αριθμό μιας μικρής πόλης; Όταν, μετά το καλοκαίρι, θα έρθει θύελλα;

«Προσωπικές ελευθερίες». Όταν ήμασταν παιδιά, μας έπαιρναν οι γονείς μας και μας πήγαιναν να εμβολιαστούμε για την ιλαρά, την ανεμοβλογιά, τον κοκκίνη, τη διφθερίτιδα, την ηπατίτιδα, την πολυομυελίτιδα… Πολλές ασθένειες, έ; Μάλιστα, γίνονταν κι ομαδικοί εμβολιασμοί στα σχολεία. Οι μεγαλύτεροι εμβολιάστηκαν και για ευλογιά, μία ασθένεια που χάρη των εμβολίων έχει πάψει να υπάρχει εδώ και 40 χρόνια.

Επίσης, πριν την πενικιλίνη, ο κόσμος πέθαινε από φυματίωση, ή που έκοβαν μέλη για να αποφύγουν μολύνσεις και σηψαιμία. Η σύφιλη αντιμετωπιζόταν με ενέσεις 606, ένα φαρμακευτικό μείγμα που περιείχε αρσενικό -ίσα να καθυστερήσει τη νόσο μέχρι να φάει το μυαλό σε βαθμό «τρέλας». Η λέπρα, η πανούκλα, η χολέρα θεραπεύτηκαν από την πενικιλίνη.   Ασθένειες που εξόντωσαν την ανθρωπότητα, η επιστήμη τις εξάλειψε και, μάλιστα, χωρίς να μας εμφυσήσει εξωγήινο  DNA!

Επίσης, με τη νέα mRNA τεχνοτροπία των καινούριων εμβολίων, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα βρεθεί θεραπεία για μορφές καρκίνου ή για χρόνιες, αυτοάνοσες και άνοσες παθήσεις, παθήσεις που κάποιοι εξ ημών κοιτάξαμε στα μάτια, αυτές, τον πόνο, τον θάνατο και τις παλέψαμε.

Η ανθρωπότητα επέζησε από θανατικά δεκάδες εξαιτίας της ιατρικής. Και τώρα είναι αντιμέτωπη με ένα θηρίο ανεξέλεγκτο και παλεύει να κερδίσει. Μα να πεθαίνεις επειδή ηττήθηκε το σώμα, είναι μια πιθανότητα. Να πεθάνεις από βλακεία, το χωράει κανενός ο νούς; Εμβολιαστείτε, ρε παιδιά. Χανόμαστε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024