Οι ΜΕΛΙSSES με «Μισή Καρδιά» κέρδισαν το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς
H σπουδαία ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» και ο πρόεδρος της Τεχνόπολης Κωνσταντίνος Δέδες ανέβηκαν στη σκηνή των MAD VMA21 για να δώσουν το βραβείο της καλύτερης μπαλάντας.
Υποψήφιοι για το βραβείο ήταν οι:
- ΜΕΛΙSSES – «Μισή Καρδιά»
- Πέτρος Ιακωβίδης – «Κοιμήσου Απόψε Εδώ»
- Έλενα Παπαρίζου – «Σε Ξένο Σώμα»
- Σάκης Ρουβάς – «Υπεράνθρωπος»
- Γιώργος Σαμπάνης – «Άγρια Θάλασσα»
Ο κ. Δέδες εμφανίστηκε στη σκηνή με μαύρο μπλουζάκι που έγραφε «Καρολάιν» για να τιμήσει την αδικοχαμένη 20χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.
«Αυτό το μπλουζάκι μου έδωσε την αφορμή να πω ότι το τραγούδι που είναι μια μορφή τέχνης, και όλες οι υπόλοιπες τέχνες, είναι φως. Οι καλλιτέχνες δεν χρειάζεται να είναι σκοτεινοί. Η τέχνη είναι φως και θέλουμε φως» ανέφερε η κ. Διδασκάλου.
Νικητής στην κατηγορία καλύτερο video μπαλάντα αναδείχθηκαν οι ΜΕΛΙSSES. «Δεν θέλουμε άλλη μια ζωή σε κώμα. Σας παρακαλώ εμβολιαστείτε. Δεν είναι υποχρεωτικό αλλά ήταν αναγκαίο για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας.
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
