Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η Ελισάβετ έδωσε βασιλικό τίτλο στον Άρτσι και τον αρνήθηκαν
Απίθανος ο λόγος για τον οποίο είπαν «όχι».
Τη δυνατότητα να είναι ο «Κόμης του Dumbarton» έδωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στον δίχρονο Άρτσι, το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όμως το ζευγάρι δεν ήταν σύμφωνο.
Σύμφωνα με το Page Six, Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ αποφάσισαν να μην δεχτούν τον τίτλο, καθώς πίστευαν ότι μπορεί στο μέλλον κάποιοι να τον χρησιμοποιούσαν για να του κάνουν bullying: «Δεν τους άρεσε η ιδέα ο μικρός Άρτσι να λέγεται Κόμης του Dumbarton, καθώς η πόλη της Σκωτίας ξεκινάει από την λέξη dumb, που στα αγγλικά σημαίνει «χαζός» και ανησυχούσαν σχετικά με το πώς θα ακούγεται αυτό στο μέλλον», αναφέρει πηγή από το βασιλικό περιβάλλον.
Υπογραμμίζεται ότι ήταν μία σκέψη, η οποία δεν προέρχεται από την Μέγκαν Μαρκλ αλλά από τον ίδιο τον Πρίγκιπα Χάρι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στον κόσμο το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Με 4 τρόπους ο Λανουά μεταφέρει την πίεση στους διαιτητές
- Μαλαισία: Δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442