Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ποια είναι η γυναίκα που φιλούσε στα κρυφά ο υπουργός Υγείας – Γνωστή με τη σύζυγό του
Ερωτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με «πρωταγωνιστή» τον υπουργό Υγείας Ματ Χάνκοκ, μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να απαθανατίζεται σε μια στιγμή πάθους με την σύμβουλο του.
Ερωτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με «πρωταγωνιστή» τον υπουργό Υγείας Ματ Χάνκοκ, μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να απαθανατίζεται σε μια στιγμή πάθους με την σύμβουλό του.
Η γυναίκα που ο Ματ Χάνκοκ φέρεται να έχει παράνομη ερωτική σχέση ονομάζεται Τζίνα Κολαντάντζελο, η οποία ήταν συμφοιτήτρια με τον Χάνκοκ αλλά και τη μετέπειτα σύζυγό του, Μάρθα.
Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η Daily Mail η γυναίκα με την οποία ο υπουργός Υγείας διατηρούσε κρυφή σχέση γνώριζε τη σύζυγό του μέσω του… ίδιου.
Συγκεκριμένα η Τζίνα Κολαντάντζελο, 43 ετών, γνωρίζει τον Χανκοκ από την Οξφόρδη, όπου και οι δύο εργάστηκαν σε φοιτητικό ραδιοφωνικό σταθμό και σπούδασαν πολιτική, φιλοσοφία και οικονομικά (PPE). Εκεί ο Χανκοκ γνώρισε και τη γυναίκα του Μάρθα Χόιερ. Με την γυναίκα του Μάρθα ο γνωστός πολιτικός έχει αποκτήσει δύο γιους και μια κόρη.
Η Κολαντάντζελο παραμένει μέχρι και σήμερα διαδικτυακή φίλη στο Facebook με την 44χρονη σύζυγό του κ. Χάνκοκ.
Ωστόσο, δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς η Κολαντάντζελο και η κυρία Χανκοκ γνώριζαν η μία την άλλη ήδη από την Οξφόρδη.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ πάντως η Κολαντάντζελο ζει με τον σύζυγό της Όλιβερ Τρες στο Λονδίνο, ο οποίος είναι πολυεκατομμυριούχος και δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας, καθώς είναι ιδρυτής του Oliver Bonas. Μαζί έχουν αποκτήσει τα τρία παιδιά τους και ζουν στο Wandsworth.
Η πρώτη τους γνωριμία
Ο Χάνκοκ συναντήθηκε με την Κολαντάντζελο όταν δούλευαν μαζί στο φοιτητικό ραδιόφωνο της Οξφόρδης τη δεκαετία του 1990. Ο Χάνκοκ ήταν δημοσιογράφος αθλητικών στο Oxygen FM και συνήθιζαν να βγαίνουν μαζί στο Exeter College της Οξφόρδης.
Τον Απρίλιο του 2020, η Κολαντάντζελο όταν ρωτήθηκε ξανά θυμήθηκε τις φοιτητικές τους ραδιοφωνικές ημέρες στο Oxford Radio στο BBC 4, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Θυμάμαι διάβαζα τις ειδήσεις και ο Ματ διάβαζε τα αθλητικά. Πάντα τον κορόιδευα για το γεγονός ότι έκανε το αθλητικά επειδή δεν ήταν αρκετά καλός για να κάνει κάτι άλλο πέρα από αυτό»
Την είχε προσλάβει στο γραφείο του

Ο Χάνκοκ την προσέλαβε κρυφά τον περσινό Μάρτιο στο γραφείο του με εξάμηνο συμβόλαιο και χωρίς να προβλέπεται μισθός για εκείνη.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον συνόδευε σε αρκετές δημόσιες παρουσίες του, ενώ «τη συμβουλευόταν για τα πάντα».
Τον Σεπτέμβριο την προσέλαβε όμως στα… «φανερά» σαν μη εκτελεστική διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας, με τον μισθό της να εκτιμάται σε 15.000 λίρες.
Οι αισθησιακές λήψεις από την κάμερα του κτιρίου που τους απεικονίζει να φιλιούνται παθιασμένα λήφθηκαν στις 6 Μαΐου.
Η αντίδραση της αντιπολίτευσης
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αξιώνουν την αποπομπή του Υπουργού Υγείας επικαλούμενα τα ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες διορισμού της κ. Κολαντάντζελο στο υπουργείο, αρχικά σε θέση άμισθης συμβούλου και στη συνέχεια ως αμειβόμενης μη εκτελεστικής διευθύντριας.
Η γραμματέας του Εργατικού Κόμματος Ανελίζ Ντοντς είπε: «Αν ο Ματ Χάνκοκ έχει μυστική σχέση με μια σύμβουλο στο γραφείο του, την οποία ο ίδιος προσωπικά διόρισε σε ρόλο χρηματοδοτούμενο από τους φορολογούμενους, πρόκειται για κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας και ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων.
Παράλληλα τον κατηγορούν για το γεγονός ότι παραβίασε τους κανόνες τήρησης κοινωνικών αποστάσεων όταν στις 6 Μαΐου αγκάλιασε και φίλησε στο γραφείο του τη σύμβουλό του Τζίνα Κολαντάντζελο.
Η απάντηση του Χανκοκ
Ο Υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Ματ Χάνκοκ παραδέχθηκε σε γραπτή δήλωσή του ότι παραβίασε τους κανόνες τήρησης κοινωνικών αποστάσεων όταν στις 6 Μαΐου αγκάλιασε και φίλησε στο γραφείο του τη σύμβουλό του Τζίνα Κολαντάντζελο.
«Αποδέχομαι ότι παραβίασα τις οδηγίες περί κοινωνικών αποστάσεων σε αυτές τις συνθήκες. Απογοήτευσα ανθρώπους και λυπάμαι πολύ. Παραμένω προσηλωμένος στη δουλειά για να βγει η χώρα από αυτή την πανδημία και θα ήμουν ευγνώμων για ιδιωτικότητα για την οικογένειά μου σε αυτό το προσωπικό ζήτημα», αναφέρει η δήλωση Χάνκοκ.
- Αφθώδης πυρετός: Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Λέσβο
- Ήττα: Καταρρέει το κατηγορητήριο της Μπλέικ Λάιβλι κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ για όσα έγιναν στο ντέρμπι
- Πόρος: Μεγάλες καταστροφές στο Λεμονοδάσος από την κακοκαιρία – Πάνω από 1,5 μέτρο η καθίζηση του εδάφους
- Διαδημοτική συνεργασία για την δημιουργία καλλιτεχνικού σχολείου
- Μπορεί η Κίνα να πατήσει στη Σελήνη πριν από τη NASA;
- Γίνε μέλος στην κοινότητα «Ακόλουθοι του Ήλιου» και ζήσε exclusive εμπειρίες με την πιο ηλιόλουστη παρέα
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442