Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Στηρίζουμε την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ

«Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωσή μας. Γι 'αυτό, σήμερα και κάθε μέρα, υποστηρίζουμε την πολυμορφία και την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, έτσι ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού» έγραψε στο twitter στα αγγλικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μήνυμα στήριξης των ΛΟΑΤΚΙ σε μια Ευρώπη της ισότητας και του σεβασμού στέλνει μέσω twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνυπογράφει με άλλους 15 Ευρωπαίους ηγέτες σχετική επιστολή προς την πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωσή μας. Γι ‘αυτό, σήμερα και κάθε μέρα, υποστηρίζουμε την πολυμορφία και την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, έτσι ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού» έγραψε στο twitter στα αγγλικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024