Μονή Πετράκη: «Δεν ξέρω ποιος χειροτόνησε τον ιερομόναχο με το καυστικό υγρό» – Τι είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Ιεράς Συνόδου
Για τον 37χρονο ιερομόναχο που επιτέθηκε χθες με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες στην Μονή Πετράκη, μίλησε o εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Αθηναγόρας.
«Το θέμα πάει πολύ μακριά. Δεν μπορώ να απαντήσω πώς χειροτονήθηκε, δεν έχω δει τον φάκελο. Συμβαίνει καμιά φορά να υφίστανται κάποια εξαπάτηση τόσο ο πνευματικός που δίνει τις μαρτυρίες όσο και ο μητροπολίτης που κάνει την χειροτονία. Πρέπει να έχει αλλάξει κάμποσες μητροπόλεις πάντως» σχολίασε χαρακτηριστικά.
«Όταν ο μητροπολίτης Βεροίας αντιλήφθηκε τι έκανε ο 37χρονος ιερέας με τα χρήματα, προχώρησε στις διαδικασίες που χρειάζονται» πρόσθεσε ο Αθηναγόρας.
Σε ότι αφορά στους μητροπολίτες με τα περισσότερα εγκαύματα, τους Κηφισίας και Άρτης, και οι δύο είναι εκτός νοσοκομείου.
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το live album της από το Παναθηναϊκό Στάδιο – Το ορόσημο, τα ρεκόρ, και ένα σαρωτικό 2025