Συγκλονίζει φίλη της Καρολάιν: Δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω – Πάντα μου έλεγε πόσο ερωτευμένη ήταν με τον Μπάμπη
Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της είναι ο δολοφόνος δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA φίλη της 20χρονης
Συγκλονισμένοι και συνάμα οργισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αλοννήσου για τις εξελίξεις στην δολοφονία των Γλυκών Νερών. Πλέον, το νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Μέσω μια οικογενειακής φίλης μιλούν οι δύο οικογένειες για το μέλλον της μικρής.
Οι ντόπιοι θεωρούν την κ. Σουζάνα πολύ ικανή και ότι στο πρόσωπο της η μικρή Λυδία θα βλέπει την βιολογική της μητέρα.
Τι λέει φίλη της Κάρολαιν αποκλειστικά στο MEGA
Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της είναι ο δολοφόνος δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA φίλη της 20χρονης.
«Έχω σοκαριστεί. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η Καρολάιν ήταν από 16 ετών με Μπάμπη. Παντα μου έλεγε πόσο πολύ ερωτευμένη ήταν, ο Μπάμπης άνδρας της ζωής της. Εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχή της. Θα φαει ισόβια και θα μείνει στην φυλακή. Δυστυχώς η Κάρολαιν δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε στο Μεγάλο Κανάλι φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας.
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ