Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απίστευτες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό – «Κανείς δεν θα πίστευε ότι…»
«Αυτή ήταν η τελευταία του ταινία πριν φύγει από την ζωή»
Η Νέλλη Γκίνη παραχώρησε συνέντευξη στο Pop Up και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην τελευταία ταινία που συνεργάστηκαν ήταν άρρωστος.
«Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ξεκίνησα τα πρώτα κινηματογραφικά μου βήματα με ρολάκια και τελείωσα σαν συμπρωταγωνίστριά του με την Μάρω Κοντού στο Λαμπρούκο Μπαλαντέρ. Αυτή ήταν η τελευταία του ταινία πριν φύγει από την ζωή. Ούτε κατά διάνοια φαίνεται στην ταινία ότι ήταν άρρωστος» είπε.
«Κανείς δεν θα πίστευε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε περάσει από μια αρρώστια και μια ταλαιπωρία. Ήταν υπέροχος, εργατικός και κύριος. Ήταν σωστός στην δουλειά του. Για αυστηρός όχι δεν θυμάμαι» σημείωσε η Νέλλη Γκίνη.
Δείτε όσα είπε
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play








