Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ: Sold out το viral μπλε μπουφάν του

Κάνιε Γουέστ: Sold out το viral μπλε μπουφάν του

Το μπουφάν «The Round Jacket» είναι το πρώτο από μια σειρά ρούχων που θα ακολουθήσουν και είναι κατασκευασμένο αάρο και φερμουάρ. Κυκλοφόρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αμέσως εξαντλήθηκε.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) εξέπληξε για μία ακόμα φορά τους θαυμαστές του, παρουσιάζοντας το πρώτο κομμάτι της πολυαναμενόμενης γραμμής του Yeezy Gap.

Η κυκλοφορία συνέπεσε με τα 44α γενέθλια του διάσημου ράπερ.

Την περασμένη χρονιά η GAP και ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους (10ετή συμφωνία) για τη δημιουργία μιας σειράς ρούχων, η οποία θα ονομάζεται YEEZY Gap.

Πρόσφατα ο Κάνιε Γουέστ εντοπίστηκε φορώντας ένα μπουφάν σε γαλάζιο χρώμα, και μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό του, μια επιλογή που έκανε εντύπωση δεδομένων των θερμοκρασιών που επικρατούν στο Λος Άντζελες.

Ήταν όμως η πρώτη παρουσίαση…

Το μπουφάν που φορούσε ο Κάνιε ονομάζεται YEEZY Gap Round Jacket, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάιλον και διαθέτει μια έντονη μπλε απόχρωση.

Τo jacket έχει μοναδικό σχεδιασμό, δεδομένου ότι δεν διαθέτει κολάρο και φερμουάρ, ενώ στο εσωτερικό του είναι ραμμένη η ετικέτα YEEZY Gap.

Το YEEZY Gap Round Jacket κοστίζει 200 δολάρια και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία σε πελάτες των ΗΠΑ. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να εισαγάγουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα της Gap, και να περιμένουν την αποστολή του jacket κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι, υπό τη δημιουργική καθοδήγηση του Κάνιε Γουέστ, να δημιουργηθούν μοντέρνα κομμάτια για όλους σε προσιτές τιμές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάνιε Γουέστ επιλέγει να κάνει μια διαφημιστική καμπάνια με αυτό τον τρόπο, καθώς είδαμε να ακολουθεί παρόμοια στρατηγική με το άλμπουμ του Yeezus το 2013.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024