Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Keira Knightley: Γιατί φορούσε κάθε μέρα Chanel στην καραντίνα;

Keira Knightley: Γιατί φορούσε κάθε μέρα Chanel στην καραντίνα;

Η Keira Knightley δεν αποχωρίστηκε τα αγαπημένα Chanel της ρούχα

Αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές, οι διασημότητες δεν είναι καθόλου σαν εμάς, η Keira Knightley είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι η γκαρνταρόμπα της κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν ήταν casual ούτε περιελάμβανε πιτζάμες. Ναι, όταν οι περισσότερες από εμάς ψώνιζαν loungewear, η Knightley αποφάσισε ότι το lockdown ήταν η τέλεια στιγμή για να φορέσει όλα τα Chanel που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Knightley εξήγησε ότι ήθελε να απολαύσει τα πράγματα που έχει στην ντουλάπα της, αντί να ασχολείται με την “τρομακτική” ατμόσφαιρα έξω από τον Chanel κόσμο της. Ήταν για το παιδί της, πρόσθεσε, λέγοντας ότι έπλεκε στα μαλλιά της μικρής της Chanel κορδέλες και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία να την ντύσει με κοστούμια.

«Φορούσα κόκκινο κραγιόν κάθε μέρα, και κάθε κομμάτι Chanel που είχα στη ντουλάπα μου και η κόρη μου Edie έβαζε κορδέλες Chanel στα μαλλιά και φτερά νεράιδας», είπε.

H Knightley είναι το πρόσωπο του αρώματος Coco Madamoiselle της Chanel από το 2007. Aυτός λοιπον είναι αρκετός χρόνος για να έχει αρκετά τουίντ σακάκια, φορέματα Υψηλής Ραπτικής και άλλα ξεχωριστά κομμάτια κρεμασμένα στη ντουλάπα της. Ακόμη και το νυφικό της ήταν Chanel.

“Σκέφτηκα,” Ποιο είναι το νόημα να κάθονται στην ντουλάπα τόσα υπέροχα πράγματα, όταν όλα είναι τόσο τρομαχτικά έξω; ” Ένιωσα ότι ήταν πολύ σημαντικό να είμαι πραγματικά χαρούμενη για τα παιδιά! ” εξήγησε.

Ο σύζυγος της Knightley, James Righton, απέφυγε επίσης τις φόρμες. Η Knightley πρόσθεσε ότι μπήκε κι εκείνος στο παιχνίδι, φορώντας “μια σειρά από Gucci κοστούμια”, ενώ η μαμά και η κόρη ήταν ντυμένες με τα Chanel τους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024