Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιμάν Πέρεζ: Μέσα στο όμορφο διαμέρισμα της στο Παρίσι

Ιμάν Πέρεζ: Μέσα στο όμορφο διαμέρισμα της στο Παρίσι

Η Ιμάν Πέρεζ μας προσκαλεί στο παρισινό διαμέρισμά της, το οποίο μοιράζεται με την οικογένειά της και τον σκύλο της, Nestor. Το μοντέλο και ηθοποιός μας κάνει χορταστική ξενάγηση πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη όπου κινείται για να επικεντρωθεί στις κινηματογραφικές της σπουδές.

Η Ιμάν Πέρεζ μας προσκαλεί στο παρισινό διαμέρισμά της, το οποίο μοιράζεται με την οικογένειά της και τον σκύλο της, Nestor.

View this post on Instagram

A post shared by Iman Perez (@imanperez)

Το μοντέλο και ηθοποιός μας κάνει χορταστική ξενάγηση  πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη όπου κινείται για να επικεντρωθεί στις κινηματογραφικές της σπουδές.

Μοντέλο – Ηθοποιός: 1 -1

Γεννημένη μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, αυτή η επαναστατική ομορφιά κληρονόμησε ένα στιλ αβίαστο, σέξι και κομψό, από τη μητέρα της, το σούπερ μοντέλο και σκηνοθέτη Καρίν Σιλά, και το ατελείωτο coolness του πατέρα της, του ηθοποιού Βενσέντ Πέρεζ. Η Ιμάν είναι μόλις 22 ετών. Μεγάλωσε ως ελεύθερο πνεύμα, περνώντας από τα παρασκήνια σε επιδείξεις μόδας και σετ ταινιών, πριν αφιερωθεί στην ιππασία και το άλμα εις ύψος.

Σήμερα η Πέρεζ ακροβατεί στην καριέρα της ως μοντέλο και ηθοποιός και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε τρεις γαλλικές ταινίες. Στην αρχή της χρονιάς, η Πέρεζ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ενταχθεί στο Ινστιτούτο Lee Strasberg, τη σχολή που αναλαμβάνει απόφοιτους όπως τη Μέριλιν Μονρό, την Αντζελίνα Τζολί και τον Αλ Πατσίνο.

Το προσωπικό στιλ

View this post on Instagram

A post shared by Iman Perez (@imanperez)


Το αυθόρμητο ύφος της Πέρεζ αντικατοπτρίζει το πάθος της για τον κινηματογράφο, καθώς κάθε εμφάνιση είναι ένας τρόπος να ενσωματωθεί ένας χαρακτήρας. Η τρέχουσα εμμονή της; Ροκ και δυτικές εμφανίσεις, όπως ένα δερμάτινο μπουφάν με κρόσσια στις ΗΠΑ, φορεμένες μπότες καουμπόη και μια total τζιν εμφάνιση. Οι μάρκες δεν είναι σημαντικές για αυτήν, και συχνά προτιμά άνετα ρούχα, αλλά δεν διστάζει να ανταλλάξει τζιν της για «πιο θηλυκά» και εκλεπτυσμένα ρούχα για ειδικές περιστάσεις.

Κινηματογράφος

View this post on Instagram

A post shared by Iman Perez (@imanperez)

Ήταν ο Τσάρλι Τσάπλιν, που όταν τον ανακάλυψε σε ηλικία πέντε ετών, που ξεκίνησε την αγάπη της για τον κινηματογράφο, αποφάσισε πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Πέντε χρόνια αργότερα, είχε τον πρώτο της ρόλο μαζί με τη Σεσίλ Ντε Φρανς και τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ στην ταινία «Un baiser papillon» σε σκηνοθεσία της μητέρας της.

Αγαπημένοι σχεδιαστές

View this post on Instagram

A post shared by Iman Perez (@imanperez)

Ραλφ Λόρεν και Βιρζινί Βιάρντ για τον οίκο Chanel.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024