Άρης: Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας
Τελευταίες ημέρες ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για τις 15 του τρέχοντος μήνα.
Οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες της ξεκούρασής τους, ενώ αρκετοί εξ αυτών έχουν επιστρέψει ήδη στη Θεσσαλονίκη.
Ο Άκης Μάντζιος είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, από την Αθήνα όπου βρίσκεται, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι Κιτρινόμαυροι στην Αυστρία, στο πλαίσιο του δεύτερου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

























![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442