Σπίτι με το MEGA: Βούρκωσε η Δέσποινα Βανδή πάνω στη σκηνή
Η φωνή της «κόπηκε». Τι συνέβη στην τραγουδίστρια;
Αυλαία έριξε το βράδυ του Σαββάτου (5/6) η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», με τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες της και να δίνει ραντεβού με τις τηλεθεατές για του χρόνου.
Η βραδιά επιφύλασσε και μια ιδιαίτερη στιγμή για την τραγουδίστρια. Στην ερμηνεία της στο «Μέχρι Μάη μήνα», ένα τραγούδι που γράφτηκε και κυκλοφόρησε το 2007, η Δέσποινα Βανδή έδειξε να συγκινείται πολύ και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα αφού βούρκωσε μπροστά στην κάμερα.
Μάλιστα, λίγο πριν συνεχίσει για το επόμενο τραγούδι της, το «Προφητείες» που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία το μακρινό 1999, η φωνή της “κόπηκε” και χρειάστηκε να πάρει λίγα δευτερόλεπτα χρόνο για να συνεχίσει.
- Γερμανία: Η O2 Telefónica σχεδιάζει περικοπές τουλάχιστον 1.000 θέσεων εργασίας
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442