Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Κονταρός, Χριστοφόρου και Μπεγνής δίπλα στην Βανδή στο μεγάλο φινάλε

Σπίτι με το MEGA: Κονταρός, Χριστοφόρου και Μπεγνής δίπλα στην Βανδή στο μεγάλο φινάλε

Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού οργάνωσε για τους τηλεθεατές του MEGA την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού

Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού οργάνωσε για τους τηλεθεατές του MEGA την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έκανε μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής. Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.

«Κάν’ το αν μ’ αγαπάς» από την Δέσποινα Βανδή και τον Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

«Η Δέσποινα Βανδή είναι η Δέσποινα Βανδή. Λες το όνομα της και καταλαβαίνεις ότι είναι μια σούπερ σταρ. Τεράστια καριέρα, τεράστιο φαινόμενο» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πριν ανέβει δίπλα της σκηνή.

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί που από την πρώτη στιγμή που το γνωρίζεις σε μαγεύει. Δεν σου αφήνει περιθώριο παρά μόνο να τον συμπαθήσεις. Είναι ο Κωνσταντίνος Χριστόφορου» είπε από την πλευρά τη Δέσποινα Βανδή πριν τραγουδήσουν μαζί το «Κάν’ το αν μ’ αγαπάς».

Το τραγούδι είχε πει η Βανδή με τον Θάνο Πετρέλη το 2004 και είχε μπει στο δίσκο «Στην αυλή του παραδείσου».

«Όταν βγήκε αυτό το τραγούδι είχα σκάσει από τη ζήλια μου» εξομολογήθηκε ο Χριστοφόρου και τελικά ήρθε η ώρα να το τραγουδήσει.

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου τραγούδησαν μόνο για το κοινό του MEGA το κομμάτι «Αυτό το βράδυ» που έχει πει ο τραγουδιστής μαζί με την Κωνσταντίνα.

Στη συνέχεια το κομμάτι «Φωνές» του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου που είχε πει ο τραγουδοποιός με την Σαμπρίνα το 1992

«Θέλω να σας πω το δεύτερο τραγούδι που μου έγραψε ο Καρράς. Θέλω να τον πω με έναν συνεργάτη μου που είναι μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια σχεδόν σε όλες τις δισκογραφικές μου δουλειές. Δεν θέλω να πω άλλα, ο Άκης Δείξιμος» είπε η Βανδή πριν τραγουδήσουν μαζί το «Αδιέξοδο».

Μανώλη Κονταρός για Δέσποινα Βανδή: Μεγάλη τιμή για το νησί μας να τραγουδήσει κρητικά

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε σε αυτή την ξεχωριστή εκπομπή τον Μανώλη Κονταρό.

«Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω έναν σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη. Δεν είναι απλώς η φωνή της Κρήτης, είναι η ψυχή της Κρήτης. Θέλω να πιστεύω ότι πια έχω ένα φίλο στην Κρήτη. Μαζί με τον Μανώλη Κονταρό γνώρισα όλο το Ρέθυμνο. Απόψε μου κάνει την τιμή και τη χαρά να μου φέρει κάτι από εκείνο το ιερό νησί. Να φέρει την ψυχή του. Μανώλη θα μου επιτρέψεις να προσπαθήσω να πω μαζί σου κάποια τραγούδια και μετά να σε απολαύσω».

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή και που θα τραγουδήσω παρέα σου. Να είσαι καλά να συνεχίσεις να διασκεδάζεις του Έλληνες. Είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας να τραγουδήσεις κρητικά» ανέφερε από τη μεριά του ο κρητικός καλλιτέχνης.

Οι δυο τους τραγούδησαν «Πάλι πάλι» και «Όσο βαρούν τα σίδερα».

«Τόσα καλοκαίρια» από τη Δέσποινα Βανδή και το Μέμο Μπεγνή

«Αυτό το πλάσμα είναι ένα ντόμπρο παιδί με τρομερή φωνή και πολλά σουξέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τραγουδήσουμε μαζί στη σκηνή» είπε ο Μέμος Μπεγνής πριν ερμηνεύσει μαζί με την Βανδή «Τόσα καλοκαίρια».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθε εδώ. Με εσένα εδώ βρίσκομαι μαγικά και πάλι στο ‘Αλσος’ που τραγουδήσαμε μαζί» ανέφερε από τη μεριά της η Δέσποινα Βανδή.

«Πώς είναι να είσαι πολύ ωραίος, τόσο ταλαντούχος και πολύ καλός τραγουδιστής; Πώς είναι να είσαι εσύ;» ρώτησε τον Μπεγνή η Δέσποινα. «Δεν είμαι όλα αυτά αλλά αν ισχύει ευχαριστώ πολύ. Αγαπώ πολύ τη μουσική, το μιούζικαλ. Είναι μεγάλο μου τιμή που είμαι εδώ» απάντησε ο Μπεγνής.

«Θέλω κοντά σου να μείνω» στη συνέχεια από τους δύο καλλιτέχνες και «Ποια νύχτα σε έκλεψε» και «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» από τον Μέμο Μπεγνή.

Όπως ακριβώς του ζήτησε η Βανδή ο Μπεγνής είπε και το ιταλικό «Il Mondo».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024