
MasterChef αποχώρηση: Ποιος έφυγε και ποιος είναι αντίπαλος της Μαργαρίτας στον μεγάλο τελικό
Μαρίνα και Διονύσης πάλεψαν σε ένα πολύ σκληρό μαγειρικό battle για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.
Μαρίνα και Διονύσης πάλεψαν σε ένα πολύ σκληρό μαγειρικό battle για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.
Αν και η Μαρίνα είχε το προβάδισμα στην πρώτη φάση των δοκιμασιών φάνηκε πως ο Διονύσης έβαλε μπρος τις μηχανές για να κλείσει την ψαλίδα και το κατάφερε. Βγήκε νικητής στην πρώτη φάση και βγήκε μπροστά με έναν βαθμό.
Στην τέταρτη και τελευταία δοκιμασία στα πιάτα αντιγραφής του σεφ και F&B,Νίκου Θωμά, το άγχος ήταν φανερό με τη Μαρίνα να ξεσπά σε κλάματα συγκίνησης στο τέλος που κατάφερε να τα φέρεις εις πέρας όσο ο Διονύσης ήταν νευρικός γιατί πίστευε ότι δεν τα πήγε καλά.
Οι κριτές συνεχάρησαν και τους δύο παίκτες για τον άθλο που κατόρθωσαν στον μαγειρικό μαραθώνιο που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία ανάσα πριν από την τελική γραμμή.
Η Μαρίνα απέσπασε 27 βαθμούς, σύνολο 77, ενώ ο Διονύσης 28, σύνολο 79, κι έτσι είναι αυτός που τελικά θα μονομαχήσει με τη Μαργαρίτα για τον τίτλο του MasterChef 5 και το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ!
- Εκπαιδευτικοί: Γιατί γυρίζουν την πλάτη στο δημόσιο σχολείο – Ο αριθμός «καμπανάκι»
- Έκρηξη της ζήτησης για τα ηλεκτρικά SUV – Γιατί αποτελεί πρόβλημα για το κλίμα, την υγεία και την ισότητα
- Αποθέωση για τον Έλιοτ Άντερσον – «Μπορεί να κάνει την διαφορά για την Αγγλία στο Μουντιάλ»
- Ο Έλον Μασκ φτιάχνει το δικό του τρέιλερ της Ιλιάδας και προκαλεί το Χόλιγουντ – «Θέλετε την πλήρη ταινία;»
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίους συμβιβασμούς
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)


