
Ποιο Survivor; Μες στης Μυκόνου τα στενά, τώρα…
Μετά τον Άγιο Δομίνικο...Μικρή Βενετία για δυο σέξι παίκτριες του Survivor
Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Χριστίνα Κεφαλά, τις πρώην παίκτριες του Survivor, οι οποίες πήγαν για χαλαρές διακοπές στη Μύκονο.
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και απαθανάτισε τις δυο καλλονές του Survivor στο νησί των ανέμων να κάνουν χαλαρές τις διακοπές τους.

Μαζί με τον Πέτρο Νάζο
Άφησαν για λίγο στην άκρη, τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την Χριστίνα Κεφαλά, νυχτοπερπάτησαν στα σοκάκια της Μυκόνου.
Εκεί βρέθηκε και ο γνωστός pr manager, Νεκτάριος Σκαμνάκης και όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, δείπνησαν όλοι μαζί στο εστιατόριο La Barran.
- Πράσινη μετάβαση: Η καλύτερη απάντηση στην ενεργειακή κρίση;
- Ρωσία: Έστειλε πετρελαιοφόρο με 100.000 τόνους αργού πετρελαίου στην Κούβα
- Κυριαρχία Ανδρουλάκη στις κάλπες για την Κεντρική Επιτροπή – Το μεσημέρι τα τελικά αποτελέσματα και η μάχη για τις πρώτες θέσεις
- Μανόλης Ανδρόνικος: Σωστή κρίση και σταθερότητα χαρακτήρα
- Θεσσαλονίκη: Εκτάκτως στον ανακριτή ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη
- Νέα σενάρια για το μέλλον του Πίτερς



