Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταινίες James Bond: Κανονικά η προβολή τους στους κινηματογράφους

Ταινίες James Bond: Κανονικά η προβολή τους στους κινηματογράφους

Όπως ενημέρωσαν οι παραγωγοί o αγαπημένος μας πράκτορας θα συνεχίσει να δηλώσει το «παρών» στην μεγάλη οθόνη.

Διάφορα ερωτηματικά προκάλεσε η εξαγορά της MGM από την Amazon για το μέλος των δημοφιλών ταινιών, μεταξύ αυτών και του James Bond. Ωστόσο, το «μυστήριο» λύθηκε σύντομα.

Όπως ενημέρωσαν οι παραγωγοί των ταινιών, Barbara Borccoli και Michael G. Wilson, o αγαπημένος μας πράκτορας θα συνεχίσει να δηλώσει το «παρών» στον κινηματογράφο. Μάλιστα, οι ίδιοι τόνισαν πως δεσμεύονται γι’ αυτό.

Τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες:

Η Amazon ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την εξαγορά της MGM έναντι 8.45 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με την εξέλιξη αυτή, πολλοί θεώρησαν πως το θέμα κινηματογράφου τελείωσε, αφού η Amazon θα θελήσει να ενισχύσει μόνο την streaming πλατφόρμα της. To βασικό πλεονέκτημα, ωστόσο, για τον αμερικανικό κολοσσό είναι πως θα εκμεταλλευτεί την ιστορία, την πλουσιότατη βιντεοθήκη και τη δυνατότητα παραγωγής κινηματογραφικού υλικού που διαθέτει η MGM ενισχύοντας τα Amazon Studios και δη, την υπηρεσία της Amazon Prime.

«Η πραγματική χρηματοοικονομική αξία πίσω από αυτή την συμφωνία είναι ο θησαυρός δικαιωμάτων καταλόγου της εταιρείας, τον οποίο φιλοδοξούμε να αναπλαισιώσουμε και να αναπτύξουμε μαζί με την ταλαντούχα ομάδα της MGM» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάικ Χόπκινς της Prime Video των Amazon Studios. Αντιστοίχως, ο πρόεδρος της MGM, Κέβιν Ούρλιχ, επεσήμανε πως η συμφωνία δίδει «την ευκαιρία να ευθυγραμμίσουμε την ιστορία της MGM με την Amazon, που είναι ένας ιδιαίτερα εμπνευσμένος συνδυασμός».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024