Οριστικό: Ο Σπανούλης επιστρέφει στην εθνική ομάδα!
Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα ύστερα από έξι χρόνια είναι γεγονός. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Ρικ Πιτίνο και μετά από την κουβέντα που είχαν αποφάσισε να φορέσει ξανά το εθνόσημο
Τελικά το όνειρο -αρχικά- του Αμερικανού προπονητή παίρνει σάρκα και οστά με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να φορά και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.
Πιτίνο και Σπανούλης είχαν την Πέμπτη (27/5) συνάντηση μεταξύ τους με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αναλύει στον 38χρονο άσο το πλάνο του και να τον πείθει για τη μεγάλη επιστροφή ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά.
Εκεί όπου ο Σπανούλης αναμένεται να είναι ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας με στόχο φυσικά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.