Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Σπανούλης!

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα αποδεχτεί την πρόσκληση του Πιτίνο και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν βέβαιη την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας. «Μπετόν αρμέ» είναι το σημείο και πληρώνει και πληρώνει μόλις 1,10. Μηδαμινό το κέρδος δηλαδή, για όποιον επιλέξει να ποντάρει ότι θα ξαναδεί τον V-Span με το εθνόσημο.

Ο Ρικ Πιτίνο όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκφράζει την επιθυμία να προπονήσει τον Σπανούλη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και για να το φωνάζει τόσο ανοιχτά, μάλλον θα έχει λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα από τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, ο Σπανούλης στο περιβάλλον δείχνει πως προσανατολίζεται να αποδεχτεί την πρόσκληση του Αμερικανού προπονητή. Έχει κολακευτεί από την επιμονή του, ενώ ως γεννημένος πρωταθλητής θέλει και ο ίδιος να παίξει ξανά σε ένα μεγάλο τουρνουά με την πατρίδα του.

Ακόμα το «ναι» του Σπανούλη στον Πιτίνο δεν είναι οριστικό, αλλά μάλλον θα… κλειδώσει σύντομα. Τι απομένει; Μία συνάντηση του Πιτίνο με τον Σπανούλη, για να κουβεντιάσουν και να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα.

Ο Σπανούλης θέλει να μάθει κάποια πράγματα γιατί αλλιώς είναι να τα ακούσει από τρίτους ή από το τηλέφωνο και αλλιώς στο… face to face με τον Πιτίνο. Για να το γράψουμε και στη γλώσσα του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Αναμφίβολα, θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Πιτίνο να πείσει τον Σπανούλη να παίξει για την Ελλάδα. Το ρόστερ της Εθνικής ομάδας θα ισχυροποιηθεί πολύ, αφού ο Kill Bill θα προσθέσει ποιότητα, εμπειρία, ηγετικά χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία του νικητή!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024