
Johnson & Johnson: Σε καλύτερη κατάσταση η 48χρονη – Που αποδίδουν τη θρόμβωση οι γιατροί της
Οι γιατροί που παρακολουθούν την 48χρονη από τη Θήβα επιβεβαιώνουν ότι η θρόμβωση που εμφάνισε στο πόδι, οφείλεται στον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson
Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού η 48χρονη από τη Θήβα μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.
Την ίδια στιγμή οι γιατροί της επιβεβαιώνουν ότι η θρόμβωση που εμφάνισε η 48χρονη στο πόδι ήταν αποτέλεσμα του εμβολιασμού της.
H 48χρονη Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις της και ζήτησε να μιλήσει με τους συγγενείς της.
Υπενθυμίζεται ότι επτά ημέρες μετά από τον εμβολιασμό της, η 48χρονη νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και έπειτα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αφού το χτύπημα στην υγεία της ήταν πολλαπλό – θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο αριστερό νεφρό.
Παρότι οι γιατροί μετέφεραν στην αδελφή της, Βίκυ, και στο σύζυγό της τελευταίας, Γιώργο, ότι η ζωή της «κρεμόταν από μια κλωστή», χθες η Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις της, αντιμετώπισε την εσωτερική αιμορραγία και πηγαίνει ήδη καλύτερα.
Αναφορικά με τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα, αναμένουμε τις επίσημε ανακοινώσεις από τον ΕΟΦ, τις αμέσως επόμενες ημέρες, πιθανόν και σήμερα, σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστοκλέους.
Συνολικά στη χώρα μας εξετάζονται πέντε περιστατικά θρομβώσεων, τέσσερα μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca και ένα μετά από Johnson & Johnson.
- Αυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο – Μόνο δύο ευρωπαϊκά στη λίστα
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- WSJ: To μεταπολεμικό σχέδιο της Ευρώπης για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ χωρίς τις ΗΠΑ
- Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο