Η Λίτσα Πατέρα «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημέρακι – Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα
Η ανατρεπτική είσοδος της Λίτσας Πατέρα στο Καλό Μεσημεράκι και η ατάκα για το μέλλον του "Πρωινού"
Το μεσημέρι της Τρίτης μία έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά, καθώς στο Καλό Μεσημεράκι “εισέβαλε” η Λίτσα Πατέρα.
Η αστρολόγος μίλησε για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
«Είμαι 31 χρόνια στην τηλεόραση. Είναι μια πολύ ωραία διαδρομή, μια πολύ ωραία πορεία. Πριν γίνει η τηλεόραση είχα αρχίσει ραδιόφωνο και την Πρωτοχρονιά που έμπαινε το 1990 έγινε η τηλεόραση και ξεκίνησα εκεί», δήλωσε αρχικά.
Για τον Γιώργο Λιάγκα και το μέλλον της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως θα συνεχίσει και του χρόνου.
«Γύρισε ο άσωτος υιός. Έχω μια αδυναμία στον Γιώργο. Πιστεύω και στον άνδρα γενικότερα. Νομίζω ήταν σωστή η κίνηση της επιστροφής του. Όταν μου το είπαν για τον Γιώργο, είπα αμέσως ναι. Νομίζω θα είναι και του χρόνου».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Tρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επίθεση της Ουκρανίας στη Ρωσία με drones
- Είναι τα όσπρια το Το πιο υποτιμημένο superfood;
- Τραμπ: Θα «αισθανόταν καλύτερα» αν οι ΗΠΑ είχαν στα χέρια τους το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν
- Άστατος ο καιρός την Παρασκευή: Πού θα βρέξει
- Κόβεται το σεξ; Όλο και περισσότερες influencers απαντούν «ναι» με σιγουριά
- Η Gez Z ανακάλυψε τη λύση για το στρες;
- Η Βρετανία ζει ένα déjà vu – Η κυβέρνηση των Εργατικών μετατρέπεται σε κυβέρνηση των Τόρις
- Ποιά είναι τα δεδομένα των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442