Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάιλι Τζένερ: Έτσι διατηρεί αυτήν την κορμάρα

Κάιλι Τζένερ: Έτσι διατηρεί αυτήν την κορμάρα

Μάθε όλα τα μυστικά της.

H Κάιλι Τζένερ είναι από τα πιο όμορφα και σέξι μοντέλα. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο και σε κάθε φωτογραφία που αναρτά στο Instagram οι φανς της παραληρούν. Για να διατηρήσει όμως αυτήν την καλλίγραμμη σιλουέτα η 23χρονη κάνει πολλές θυσίες. Ακολουθεί ειδική διατροφή και γυμνάζεται αρκετά.

Αλήθεια ποια είναι τα μυστικά της; Μπορούμε να τα ακολουθήσουμε και εμείς; Οι απαντήσεις παρακάτω…

Η διατροφή:

Η Κάιλι έχει αφαιρέσει το κρέας από τη διατροφή της. Στη θέση του έχει βάλει τα θαλασσινά. Το βραδινό της προτιμά να είναι ένα Buddha Bowl με κινόα και σπανάκι. Παράλληλα αποφεύγει πατατάκια, σοκολάτες και γενικότερα τέτοιου είδους σνακ και προτιμά τα chips λαχανικών και ιδιαίτερα το παντζάρι. Επίσης, κάθε πρωί απολαμβάνει ένα πράσινο smoothie με σέλερι.

Η γυμναστική:

Η νεαρή έχει το δικό της πρόγραμμα γυμναστικής. Κάνει ζέσταμα σε spinning διάθεση για ένα τέταρτο πριν και ένα μετά την προπόνηση και στο ενδιάμεσο δεν ξεχνά τις προβολές ποδιών και τα squats με αντιστάσεις. Ακόμη, το μενού έχει κοιλιακούς και συγκεκριμένα 4 σετ των 12 επαναλήψεων.

Επίσης:

Αν δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό ποτό, προσπαθεί να περιορίσει την ποσότητα που καταναλώνει. Φροντίζει τον εαυτό της και κοιμάται καλά και τέλος δεν κάνει συνεχώς δίαιτα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024