Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Νέο κρούσμα κοροναϊού στην ισλανδική αποστολή- Τι θα συμβεί με την συμμετοχή

Eurovision 2021: Νέο κρούσμα κοροναϊού στην ισλανδική αποστολή- Τι θα συμβεί με την συμμετοχή

Μέλος των Gagnamagnið βρέθηκε θετικό στον κοροναϊό.

Θετικό στον κοροναϊό βρέθηκε μέλος των Gagnamagnið, του συγκροτήματος που εκπροσωπεί την Ισλανδία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα της ισλανδικής αποστολής.

Για προφανείς λόγους οι Gagnamagnið δεν θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή της Eurovision αλλά θα διαγωνιστούν μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο.

Το δελτίο τύπου του ισλανδικού κρατικού καναλιού RUV αναφέρει:

Σήμερα το πρωί επιβεβαιώθηκε ότι ένα από τα μέλη των Gagnamagnið, εκπροσώπων της Ισλανδίας είχε θετικό τεστ για COVID-19. Το Σαββατοκύριακο είχαμε ενημερωθεί ότι ένα άλλο μέλος της αποστολής της Ισλανδίας, εκτός του συγκροτήματος, είχε θετικό αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, αυτή την ώρα έχουμε δύο μέλη της ισλανδικής αποστολής σε καραντίνα με ενεργή λοίμωξη.

Δυστυχώς το γεγονός αυτό στενοχωρεί ιδιαίτερα τους φίλους του διαγωνισμού και ακόμα περισσότερο τους Ισλανδούς. Είναι βέβαιο ότι ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið δεν θα εμφανιστούν ζωντανά στο αποψινό Σοόυ των Κριτών (Jury Rehearsal) και είναι απίθανο να παίξουν ζωντανά στον αυριανό 2ο ημιτελικό. Εάν η Ισλανδία καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου θεωρείται επίσης απίθανο να επιτραπεί να εμφανιστούν ζωντανά.

Κάθε χώρα έχει προ-ηχογραφημένο βίντεο του τραγουδιού της για να παίξει σε περίπτωση μόλυνσης από COVID-19, αλλά δεν είναι σαφές πώς αυτό θα επηρεάσει τις πιθανότητες των Daði & Gagnamagnið στον διαγωνισμό. Σήμερα το πρωί και πριν αυτά νέα, η Ισλανδία ήταν το τέταρτο φαβορί για τη νίκη στα στοιχήματα. Ολόκληρη η ισλανδική αντιπροσωπεία εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Janssen μίας δόσης (Johnson & Johnson) πριν ξεκινήσει για την Ολλανδία. Ενώ τα εμβόλια δεν παρέχουν απόλυτη προστασία από λοίμωξη, μειώνουν την πιθανότητα σοβαρής νόσου του κοροναϊού.

Ο Rúnar Freyr Gíslason, εκπρόσωπος τύπου της ισλανδικής αποστολής επιβεβαίωσε την είδηση πριν από λίγο και δήλωσε ότι επελέγη βίντεο από τις πρόβες της περασμένης εβδομάδας για να διαγωνιστεί απόψε η Ισλανδία – και όχι το live-on-tape. «Αυτό είναι ένα μεγάλο χτύπημα», δήλωσε.

Πηγή: ogaegreece.com

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024