
Βράζουν με την ΕΡΤ
Μετά τη χαρακτηριστική αδιαφορία της Κρατικής τηλεόρασης για τον τελικό του μπάσκετ γυναικών, έγινε ο κακός χαμός και με τον τελικό στο πόλο ανδρών.
Παρωδία! Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τη… μετάδοση του τέταρτου τελικού στο πόλο ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.
Υποτίθεται ότι το παιχνίδι θα το μετέδιδε η ΕΡΤ μέσω του ΕΡΤ Sports ωστόσο μόνο αυτό δεν έκανε. Το stream κολλούσε διαρκώς και ουσιαστικά έπαιξε μόνο για ένα διάστημα στο πρώτο οκτάλεπτο προκαλώντας εκνευρισμό και απορία σε όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν το ματς.
Μιλάμε για τελικό, κρίνεται τίτλος και όχι μόνο δεν δείχνει το ματς η ΕΡΤ σε κάποιο από τα κανάλια της αλλά το στέλνει στο ίντερνετ με το λινκ να μην παίζει κιόλας.
Όλα αυτά λίγες μόλις μέρες μετά τη χαρακτηριστική αδιαφορία της Κρατικής τηλεόρασης για τον τελικό των Γυναικών στο μπάσκετ.
- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα
- Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια
- Γυναικείος αθλητισμός: Η νέα «χρυσή» επενδυτική αγορά με εκρηκτική ανάπτυξη



