Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι γυναικάρα και αυτό το γνωρίζει καλά. Σέξι, πανέμορφη και με καλλίγραμμο σώμα, οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram ζαλίζουν και προκαλούν εγκεφαλικά.

Όπως ακριβώς η τελευταία της ανάρτηση. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, που πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα, φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι και φωτογραφήθηκε για της ανάγκες διαφήμισης βάζοντας «φωτιά» στο Instagram. Μάλιστα, στη δεύτερη φωτογραφία κάνει και ζουμ, με τους θαυμαστές της να αναστενάζουν.

Δείτε την ανάρτηση και θα καταλάβετε:

Τι αποκάλυψε για το Survivor:

Θυμίζουμε ότι η Κύπρια αποτελεί εδώ και μέρες παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι «μπήκα στο παιχνίδι γιατί μου έκαναν τρίτη φορά την πρόταση και είπα ότι είναι σημάδι από τον Θεό» και τόνισε ότι: «Ισχύει ότι ζήτησα από την ομάδα μου να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εγώ ήμουν αγωνιστικά η χειρότερη. Ήταν κάτι που το ζήτησα και από τους φίλους μου: Τριαντάφυλλο, Σάκη και Αλέξη. Τους είπα ότι αν νομίζουν ότι έπρεπε να ψηφιστώ, να το κάνουν και να μην αφήσουμε να πουν ότι κάνουμε συμμαχίες και ότι δεν βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα».