
Survivor Spoiler: Θα γίνει χαμός στο νησί – Ο επεισοδιακός καβγάς
Η Καρολίνα Καλύβα και η Ελένη Χαμπέρη να έρχονται σε διαμάχη. Τι πυροδότησε όμως το επεισόδιο;
Η Καρολίνα Καλύβα και η Ελένη Χαμπέρη να έρχονται σε διαμάχη. Τι πυροδότησε όμως το επεισόδιο;
«Εκεί που συζητούσαμε σήμερα για τον Τζέιμς και τον Νίκο, και έλεγαν τα παιδιά ότι κάθονται μόνοι τους, εγώ είπα ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά» είπε η Ελένη Χαμπέρη με την Καρολίνα Καλύβα να την κατηγορεί ότι έχει χαμηλή συνείδηση.
«Νομίζω προσβλήθηκε με αυτό που της είπα. Αυτό κατάλαβα από το ύφος που είχε στην κουβέντα μας» είπε η Καρολίνα. Σε κάθε περίπτωση όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος πάντως οι δύο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη στον υγρό στίβο με το έπαθλο που τους περιμένει να είναι πολύ εντυπωσιακό.
«Θα μεταφερθείτε στο Πάρκο των Δελφινιών. Θα τα δείτε, θα τα ακουμπήσετε, θα τα νιώσετε, θα κολυμπήσετε μαζί με τα δελφίνια», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός όσον αφορά το έπαθλο της ομάδα που θα νικήσει.
Δείτε το βίντεο:
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ
- LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός
- Σε δημοπρασία δεκάδες ζευγάρια παπούτσια του Στεφ Κάρι
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 85-89: «Αγκαλιά» με την πρωτιά στη Euroleague, στην… ερυθρόλευκη Σόφια
- Κοινωνικός τουρισμός: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια