Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγχώθηκε αλλά... έφυγε για τελικό Europa League η Βιγιαρεάλ

Αγχώθηκε αλλά… έφυγε για τελικό Europa League η Βιγιαρεάλ

H Βιγιαρεάλ προκρίθηκε χάρη στη νίκη της με 2-1 στην Ισπανία και θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Βιγιαρεάλ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης, αφού απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League, μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι του Ελ Μαδριγάλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» του Ουνάι Έμερι είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, οι «κανονιέρηδες» του Μίκελ Αρτέτα στις στιγμές τους σημάδευαν… τα δοκάρια και κάπως έτσι, το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

H συμμετοχή της Βιγιαρεάλ στον τελικό του Europa League θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, αφού ουδέποτε στο παρελθόν είχε ανάλογη ευκαιρία.

Ο Ουνάι Έμερι θα διεκδικήσει άλλον ένα τίτλο στη διοργάνωση, αφού μετράει τρεις κατακτήσεις με τη Σεβίλλη, ενώ ηττήθηκε σε έναν τελικό με την Άρσεναλ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν (90+1’ Ενκετιά), Πάμπλο Μάρι, Τίρνεϊ (80’ Γουίλιαν), Χόλντινγκ, Σακά, Παρτέι, Σμιθ Ρόου, Πεπέ, Όντεγκααρντ (66’ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ (79’ Λακαζέτ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Πάου Τόρες, Πεδράθα (90+1’ Αλμπέρτο Μορένο), Αλμπιόλ, Γασπάρ, Κοκλέν, Παρέχο, Τριγέρος, Τσουκβουέζε (29’ Πίνο, 90+1’ Μόι Γκόμεθ), Χεράρδ Μορένο, Αλκάθερ (72’ Μπάκα)

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024