Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμα – Γιουνάιτεντ 3-2: Ματσάρα στη Ρώμη, πρόκριση με υπογραφή Καβάνι

Ρόμα – Γιουνάιτεντ 3-2: Ματσάρα στη Ρώμη, πρόκριση με υπογραφή Καβάνι

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στην ιταλική πρωτεύουσα, η Ρόμα επικράτησε δίκαια με 3-2 της Γιουνάιτεντ, ωστόσο η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε... καβάτζα το 6-2 του «Όλντ Τράφορντ» και «κλείδωσε» τη θέση της για τον τελικό του Γκντανσκ όπου θα βρει τη Βιγιαρεάλ. Εκπληκτικός Καβάνι, ξανά δύο γκολ.

Ξανά στον τελικό του Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από τέσσερα χρόνια, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιστρέφουν στον τελικό του θεσμού, ευελπιστόντας να κάνουν στο Γκντάνσκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ στις 26 του Μαϊου, ότι έκαναν το 2017 στη Στοκχόλμη απέναντι στον Άγιαξ, όταν κατέκτησαν την κούπα, επικρατώντας με 2-0 του Αίαντα.

Η Ρόμα κατάφερε να επικρατήσει δίκαια με 3-2, ωστόσο η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εκμεταλλεύτηκε το εκκωφαντικό 6-2 του «Όλντ Τράφορντ» και «κλείδωσε» μία θέση για τον μεγάλο τελικό στο Γκντάσνκ της Πολωνίας.

Εκπληκτικός Έντισον Καβάνι, με τον Ουρουγουανό να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε αυτά τα ημιτελικά, καθώς είχε συνολικά τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε αυτά τα δύο παιχνίδια κόντρα στους «τζιαλορίσι».

Τρομερός ο ρυθμός στο παιχνίδι, με τη Ρόμα να απειλεί και τη Γιουνάιτεντ να σκοράρει πρώτη… Ποιός άλλος; Φυσικά ο Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός εκμεταλλεύτηκε την πανέμορφη μπαλιά του Φρεντ και με ένα άψογο τελείωμα νίκησε τον Μιράντε και έγραψε το 1-0 στο 39ο λεπτό.

Η ομάδα του Φονσέκα ωστόσο κατάφερε να βρει νωρίς γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Και μάλιστα όχι μία φορά, αλλά δύο, καθώς μέσα σε τρία λεπτά έφερε «τούμπα» το ματς και με τέρματα των Τζέκο και Κριστάντε έκανε το 2-1 και πήρε κεφάλι στο σκορ.

Τα «φτερά» των γηπεδούχων ωστόσο κόπηκαν αμέσως. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Έντισον Καβάνι σκόραρε το τέταρτου του γκολ στη… σειρά και κλείδωσε οριστικά την πρόκριση της Γιουνάιτεντ στον μεγάλο τελικό.

Ο Ζαλέφσκι διαμόρφωσε απλώς το τελικό 3-2 για τη Ρόμα η οποία έπεσε με ψηλά το κεφάλι και επικράτησε δίκαια στο «Ολίμπικο»…

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Κάρσντορπ, Σμόλινγκ (30′ Νταρμπό), Ιμπάνιεθ, Μπρούνο Πέρες (69′ Σαντόν), Κριστάντε, Μαντσίνι, Πέδρο (76′ Ζαλέφσκι), Μχιταριάν, Πελεγκρίνι, Ντζέκο (76′ Μαγιοράλ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝAΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα (45′ Μπράντον Γουίλιαμς), Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Σο (45′ Άλεξ Τέλες), Φαν ντε Μπέικ, Φρεντ, Πογκμπά (64′ Μάτιτς), Μπρούνο Φερνάντες (84′ Μάτα), Γκρίνγουντ, Καβάνι (73′ Ράσφορντ)

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024