
Αδιανόητη δήλωση Κόκκαλη για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού
«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού
Τουλάχιστον αδιανόητες και σίγουρα σαμποτάζ στον ελληνικό τουρισμό μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη. Ο κ. Κόκκαλης ουσιαστικά κάλεσε τους τουρίστες να μην επιστκεφτούν την Ελλάδα λόγω κοροναϊού.
Δείτε τα όσα είπε:
Αδιανόητη δήλωση από Έλληνα ευρωβουλευτή.
Π.Κόκκαλης: Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα με την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία pic.twitter.com/kIHPQVehgT
— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) May 7, 2021
«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς, «τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κόκκαλης, δηλώνει το αδιανόητο: “Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα, τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”».
Η ΝΔ τονίζει ότι θα αποτελούσε έκπληξη «αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση», αφού «δυστυχώς», όπως υποστηρίζει, «εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».
Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης με ανάρτησή του στο twitter απάντησε ως εξής: «Όσο η ΝΔ τάχα ήθελε να ανοίξουν οι πατέντες, άλλο τόσο εμείς τάχα δεν θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός που μαστίζεται από ανεργία». Παρέθεσε δε τον σχετικό σύνδεσμο με τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό στην Κρήτη.
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ

