
Έμεινε άναυδος – Άνοιξε την πόρτα και είδε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Μια νέα προσθήκη υπήρξε απόψε στην Φάρμα, αφού στο ριάλιτι θα διαγωνίζεται πλέον κι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έκανε δυναμική είσοδο
Μια νέα προσθήκη υπήρξε απόψε στην Φάρμα, αφού στο ριάλιτι θα διαγωνίζεται πλέον κι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έκανε δυναμική είσοδο.
Η ίδια αργά αργά και με στιλ πέρασε την εξώπορτα του αγροκτήματος και χτύπησε την πόρτα του αρχηγού της εβδομάδας, Βασίλη Θεοδωρόπουλου. Ο Βασίλης άνοιξε την πόρτα και δεν πίστευε στα μάτια του αφού είδε μπροστά του μία ξανθά καλλονή. Έπειτα ακολούθησε η περιήγηση της Αλεξάνδρας στο αγρόκτημα, όπου κυνήγησε κότες κι άρμεξε κατσίκα, με την Μαρία Μιαχαλοπούλυο να εκνευρίζεται που δεν ήξερε πως ακριβώς να το κάνει κι ελπίζοντας να μην μείνει η Αλεξάνδρα εγκλωβισμένη στην εικόνα της.
Θα καταφέρει η Αλεξάνδρα να «φορέσει τα γυαλιά» και στους πιο δύσπιστους της Φάρμας;
https://www.youtube.com/watch?v=uVoU8L6-WBU&t=1s
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών
