Συμβούλια επί συμβουλίων έχουν πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους σπουδαστές του House of Fame με θέμα την καθαριότητα του σπιτιού, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να δημιουργείται πίνακας με συγκεκριμένο πρόγραμμα για το ποιοι θα καθαρίζουν και ποια δωμάτια κάθε μέρα.

Μπορεί το πρόγραμμα να τηρείται, ωστόσο κατά τη διάρκεια της μέρες παρατηρείται ότι ορισμένοι παίκτες παρατούν τα πράγματά τους όπου βρουν και κυρίως άπλυτες κούπες, ποτήρια και πιάτα και δεν επιστρέφουν για να τα καθαρίσουν.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε την Έλενα, η οποία για πολύ ώρα έψαχνε να βρει τους υπεύθυνους της κατάστασης που επικρατούσε στην κουζίνα και όταν απόειδε πήρε τα άπλυτα, τα έβαλε σε έναν δίσκο και τα ακούμπησε στο κέντρο του σαλονιού. Μάλιστα, προειδοποίησε όποιον μετακινήσει τα άπλυτα από εκεί ότι θα έχει να κάνει μαζί της, με τον Γιάννη και τη Βένια να την αποθεώνουν για τις πράξεις της με χειροκροτήματα.

Περνώντας η ώρα, η Έλενα δεν είδε κανέναν να ενδιαφέρεται για τα βρώμικα ποτήρια και είπε ότι θα αρχίσει να πετάει πράγματα. Η Μαριάννα της ζήτησε να χαλαρώσει και εκεί η συμπαίκτριά της εξερράγη. «Εδώ και 10 λεπτά λέω ότι καθαρίζω την κουζίνα και δεν κάνεις τίποτα. Δεν έχω έρθει εδώ να καθαρίζω τα πράγματά σας, δεν κάνω τη μάνα κανενός το καταλαβαίνεις;» της είπε έντονα η Έλενα και η Μαριάννα απάντησε: «Μη μου υψώνεις τη φωνή, το κάνεις θέμα και δεν χρειάζεται».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο