Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Πιτσούλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον άντρα της και οι κλίκες του θεάτρου

Πηνελόπη Πιτσούλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον άντρα της και οι κλίκες του θεάτρου

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για όλους και για όλα

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την πολυετή καριέρα της στην υποκριτική, δήλωσε πλήρης και αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε ποτέ στην Επίδαυρο.

Επίσης, αναφέρεται στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, στα παιδιά και τα εγγόνια της, καθώς και στον πολυαγαπημένο της σύζυγο και σεναριογράφο, Γιώργο Χασάπογλου, με τον οποίο είναι μαζί 56 χρόνια.

«Είμαστε με τον άντρα μου μαζί 56 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου σχέση. Παντρεύτηκα στα 19 μου. Ο Γιώργος ήταν 26. Γνώρισα τον άνδρα μου κάνοντάς του μια ερώτηση. Ξέρετε που θα βρω τον κ. Χασάπογλου; Και μου είπε αν σου πω θα με παντρευτείς; Και την επόμενη μέρα ήρθε και με ζήτησε. Οι γονείς μου έλεγαν που τον ξέρεις αυτόν και τον παντρεύεσαι;

Αλλά μόλις τον γνώρισαν τον συμπάθησαν. Δεν το μετάνιωσα όμως. Κάθε βράδυ έρχεται και με σκεπάζει, για να δει αν είμαι ζωντανή… Μην του πάθω τίποτα και δεν το μάθει. Έκανα 3 αποβολές και τελικά γέννησα την κόρη μου» είπε μεταξύ άλλωνη Πηνελόπη Πιτσούλη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Πηνελόπη Πιτσούλη μιλώντας για την καριέρα της στο χώρο του θεάτρου είπε:

«Δεν θυσίασα τίποτα για την καριέρα μου. Η οικογένειά μου ήταν πάνω απ΄όλα. Αν ήμουν πιο πονηρή, θα είχα διαφορετική καριέρα θα είχα πιο πολλά λεφτά… Έχω 5 εγγόνια και είναι καλά παιδιά με καλούς γονείς. Η εγγονή μου η μεγάλη σπουδάζει και θεατρολογία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να γίνει ηθοποιός γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία. Υπάρχουν κλίκες.

Η Επίδαυρος είναι ένα γκέτο. Δε με φώναξαν ποτέ και δεν με ένοιαξε. Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Πέρασα μια χαρά στο θέατρο και χωρίς την Επίδαυρο».

Ακόμα, μιλώντας για τις παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Πηνελόπη Πιτσούλη δήλωσε:

«Είναι εξωπραγματικό όλο αυτό που γίνεται για μένα. Ερχόταν ο άντρας μου και πηγαίναμε σπίτι. Δεν ήξερα ότι γίνονταν τόσο κακά πράγματα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024