Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιούις Χάμιλτον: Το συγκινητικό δώρο του Ντέιβιντ Μπόουι στον πιλότο της Formula 1

Λιούις Χάμιλτον: Το συγκινητικό δώρο του Ντέιβιντ Μπόουι στον πιλότο της Formula 1

Λιούις Χάμιλτον: Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έχει στα χέρια του δύο κιθάρες του γνωστού τραγουδιστή.

Μια ιδιαίτερη ιστορία μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram ο Λιούις Χάμιλτον. Αφήνοντας πίσω τη νίκη στην Πορτογαλία και χαλαρώνοντας λίγο πριν το Grand Prix o επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι του έστειλε δύο κιθάρες πριν από τον θάνατό του, χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα ή ένα γράμμα.

«Πριν από μερικά χρόνια, έλαβα στο σπίτι αυτό το όμορφο δώρο, δύο κιθάρες και δεν είχα ιδέα από πού ήταν, από ποιον εστάλησαν και γιατί ήταν στο διαμέρισμά μου» είπε. Παράλληλα εξήγησε ότι έναν χρόνο αργότερα ανακάλυψε ότι οι κιθάρες είχαν σταλεί από τον Μπόουι πριν φύγει από τη ζωή. «Είμαι τόσο λυπημένος που δεν το έμαθα νωρίτερα, δεν υπήρχε κανένα γράμμα ή μήνυμα, αλλά αργότερα το ανακαλύψαμε από κάποιον που είπε ότι ήταν θαυμαστής, τον οποίο δυσκολεύτηκα να πιστέψω» υπογράμμισε.

Επίσης, ο Λιούις θυμήθηκε ότι ο πατέρας του είχε συναντήσει τον Μπόουι στον δρόμο, όταν ο Χάμιλτον δεν ήταν ακόμη γνωστός οδηγός αγώνων και είπε ότι «ήταν ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που είχε ποτέ συναντήσει». Μάλιστα, στα social media τον βλέπουμε να γρατζουνάει μία από τις δύο κιθάρες. Στην ανάρτηση γράφει χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη για τα λάθη, απέχω πολύ από το να παίζω καλά. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζω με την κιθάρα που μου έστειλε ο Ντέιβιντ Μπόουι πριν από μερικά χρόνια».

Δείτε τον βίντεο παρακάτω

Για όσους τυγχάνει να μην γνωρίζουν τον Λιούις Χάμιλτον σημειώνουμε ότι είναι ο πρώτος μαύρος πιλότος στην ιστορία της Formula 1, με την πρώτη του συμμετοχή το 2006 και το πρώτο του πρωτάθλημα μόλις έναν χρόνο μετά. Παρά την αδρεναλίνη και τις τεράστιες ταχύτητες τις οποίες πιάνει στις πίστες, ο μεγαλύτερος του φόβος είναι οι καρχαρίες. Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι φοβάται μην τον φάει ζωντανό ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας. Τον Οκτώβριο του 2020 έγινε και επισήμως ο πιο επιτυχημένος πιλότος όλων των εποχών, πανηγυρίζοντας στην Πορτογαλία την 92η νίκη της καριέρας του και «πιάνοντας» το ρεκόρ της Ferrari και του Μίκαελ Σουμάχερ.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024