Πάσχα με το MEGA: Ατμοσφαιρικές μπαλάντες από τον Νίκο Κουρκούλη
Ο Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησε την εκπομπή «Πάσχα με το MEGA» με μελωδικά τραγούδια του που μας γεμίζουν συναισθήματα.
«Πίστεψε με (Πάρε με απόψε αγκαλιά)» του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τον ίδιο τον συνθέτη στο πιάνο σε στίχους Ηλίας Φιλίππου.
Το τραγούδι είναι από τον δίσκο «Μόνος μου» του 2001.
Στη συνέχεια το υπέροχο «Ερωτικό», ένα τραγούδι που εδώ και 21 χρόνια αφιερώνουν όλοι οι ερωτευμένοι Έλληνες εκεί που αγαπούν.
Από τον δίσκο «Μια νύχτα στον παράδεισο» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου το τραγούδι λατρεύουν οι θαυμαστές του Νίκου Κουρκούλη.
- Πούτιν: Αυτό είναι το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ρώσου προέδρου – Υποσχέθηκε νίκη στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Το ποδόσφαιρο στο χείλος μιας μικρής «επανάστασης»
- Χωρίς ρεύμα συνοικίες του Δήμου Πεντέλης – Αντιδράσεις από τους κατοίκους
- Έλον Μασκ: Ο πλουσιότερος πολίτης του κόσμου για το 2025 ήταν και ο πιο χαοτικός – «Κεταμίνη, ναζισμός, μίσος»
- Η Πολωνία καταγγέλλει ρωσική εκστρατεία προπαγάνδας με βίντεο ΑΙ στο TikTok
- Ψηφιακή μετάβαση: Ποιους παρασέρνει ο αυτός ο «χείμαρρος»; Οι εργασιακές μεταλλάξεις και οι ανθεκτικοί κλάδοι



