Η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε ξεκάθαρα τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη πως έχουν πια απομονωθεί στην παραλία μόνοι τους εναντίον όλων!

Εκεί που πολλοί πίστευαν πως με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, το όνομα του Τζέιμς Καφετζή θα σταματούσε να ακούγεται σε κάθε συμβούλιο του νησιού στο Survivor, η κόκκινη ομάδα αποφάσισε να συσπειρωθεί κατά του ίδιου αλλά και του φίλου του Νίκου Μπάρτζη.

Πριν μερικές μόνο εβδομάδες, ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά κατηγορούσαν τα μέλη της δικής τους κόκκινης ομάδας και ειδικά τον Ηλία Μπόγδανο για το πόσο κοντά έχουν έρθει με τον Μπάρτζη και τον Τζέιμς σε βαθμό που έκαναν μέχρι και προθέρμανση μαζί πριν τα αγωνίσματα.

Ο Τζέιμς ήταν μάλιστα εκείνος που είχε βοηθήσει ψυχολογικά τον Ηλία σε εκείνο το επικό ξέσπασμα του Αλέξη Παππά εναντίον του.

Χτες βράδυ όμως και μετά την αποχώρηση Παππά τον ρόλο του ανέλαβε ο Ασημακόπουλος και ο Μπόγδανος.

Η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε ξεκάθαρα τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη πως έχουν πια απομονωθεί στην παραλία μόνοι τους εναντίον όλων.

Εννοείται πως αυτή την ξαφνική μεταστροφή κατά των αγαπημένων του Twitter, Μπάρτζη και Καφετζή, το Twitter δεν την καλοδέχτηκε και τα σχόλια που θα δείτε παρακάτω είναι ενδεικτικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr