Δεν αποκλείεται μετά από μια απογοητευτική σεξουαλική επαφή να είχατε ευχηθεί έναν… ατέλειωτο οργασμό. Όμως δεν το εννοούσατε. Πού το ξέρουμε; Η συγκεκριμένη «ευχή» είναι εφικτό να εκπληρωθεί. Όμως όταν συμβαίνει, δεν αποτελεί στιγμή σεξουαλικής απόλαυσης, αλλά… ιατρικό επείγον!

Η Λιζ, μια αμερικανίδα γυναίκα, είχε οργασμό επί τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το τελικό αποτέλεσμα; Κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Η ίδια δήλωσε ότι άρχισε να πανικοβάλλεται όταν είχε περάσει μιάμιση ώρα από τη στιγμή που έκανε σεξ με τον σύντροφο της, Έρικ, αλλά ο οργασμός της δεν σταματούσε.

Όπως ανέφερε η ίδια στο “«Sex Sent Me To The ER» του αμερικανικού δικτύου TLC, αρχικά δοκίμασε να πιει ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί. Αργότερα πήρε αντιισταμινικά, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

«Πήρα το αφεντικό μου και του είπα ότι δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά γιατί ήμουν άρρωστη. Τηλεφώνησα σε γιατρούς κάθε ειδικότητας, ζητώντας βοήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τελικά, ο Έρικ την έπεισε να πάνε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ετοιμάζονταν να της δώσουν ηρεμιστικά, αλλά τελικά ο οργασμός σταμάτησε ύστερα από περισσότερες από τέσσερις ώρες. Ωστόσο, ξανασυνέβη…

«Έφτασα στο σημείο να το παθαίνω βλέποντας τηλεόραση, ή περπατώντας στο δρόμο. Είχα μέχρι και 12 οργασμούς σε μία μέρα».

H Λιζ ακολουθεί πλέον φαρμακευτική αγωγή, που τη βοήθησε να μειωθούν τα περιστατικά σε περίπου μία φορά το μήνα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο