Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 56χρονη «ιέρεια» του Sports Illustrated και η «πολυθρόνα των οργασμών»

Η 56χρονη «ιέρεια» του Sports Illustrated και η «πολυθρόνα των οργασμών»

Η 56χρονη «ιέρεια» του Sports Illustrated, Paulina Porizkova μας συστήνει την πολυθρόνα που θα σώσει την σεξουαλική μας ζωή, υποσχόμενη δυνατούς οργασμούς

Η 56χρονη «ιέρεια» του Sports Illustrated, Paulina Porizkova, ενθαρρύνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις της στα social media, να έρθουν σε επαφή με την σεξουαλικότητά τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Η γοητευτική Paulina Porizkova δείχνει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με την υγιή σεξουαλική ζωή των γυναικών και πώς μπορούν να εξασφαλίσουν πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η Paulina Porizkova, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία παρουσιάζει στους followers της, μια ιδιαίτερη πολυθρόνα…

Η Emsella chair, όπως εκμυστηρεύεται η Porizkova στους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της είναι η ιδανική πολυθρόνα, για την ενδυνάμωση των μύων της πυέλου, πολύ πιο αποτελεσματική μάλιστα από τις διάσημες ασκήσεις Kegel, καθώς 30 λεπτά συνεχών δονήσεων, αντιστοιχούν σε χιλιάδες ασκήσεις Kegel.

H ίδια Paulina Porizkova, ορκίζεται στο όνομα της Emsella chair, γράφοντας πως η σεξουαλική της ζωή χρωστάει πολλά στην συγκεκριμένη συσκευή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για την σχέση της με τον χρόνο που περνάει  Porizkova έχει πει:

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά κάτι που καταπολεμά τη γήρανση. Το πώς αντιλαμβάνομαι τα χρόνια που περνούν από το πρόσωπο και το σώμα μου, είναι κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το μυαλό μου: όσο πιο ρεαλιστικά και ξεκάθαρα βλέπω τα πράγματα, τόσο με αγαπώ περισσότερο. Δεν μου αρέσει το Botox, επειδή δεν κάνει καμία γυναίκα να θυμίζει τον πραγματικό εαυτό της.

Προτιμώ, όχι μόνο να μου θυμίζω εμένα αλλά και να με ξεπερνώ, με καθημερινή άσκηση και σωστή διατροφή. Αν και κατανοώ την επιθυμία κάθε γυναίκας στην ηλικία μου να θέλει να αναβιώσει την εικόνα της την εποχή που ήταν 30 ετών, εντούτοις εγώ δεν είμαι πρόθυμη να μεταμορφωθώ σε κάτι που δεν είμαι.

Μου αρέσει να φαίνομαι όμορφη, αλλά θέλω επίσης να φέρομαι τίμια απένταντί μου, σε κάθε ηλικία. Θέλω να μου αρέσω αρκετά, ώστε να γερνάω όσο πιο όμορφα γίνεται».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024