Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν ξαφνιάστηκε κανείς: Οι φεμινιστές άνδρες κάνουν περισσότερο σεξ από τους υπόλοιπους

Δεν ξαφνιάστηκε κανείς: Οι φεμινιστές άνδρες κάνουν περισσότερο σεξ από τους υπόλοιπους

Ίσως τελικά ο «τύπος» των γυναικών να είναι κυρίως οι άνδρες που τους συμπεριφέρονται ισότιμα

Το ξέραμε όλες, τώρα το είπε και η επιστήμη: Οι φεμινιστές άνδρες κάνουν περισσόερο σεξ από τους υπόλοιπους. Παρά το γεγονός ότι συχνά οι «άνδρες παλαιάς κοπής» προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τους πιο προοδευτικούς εκπροσώπους του φύλου τους, λέγοντας πως με αυτή την τακτική δεν πρόκειται ποτέ τους να βρουν σεξουαλική σύντροφο, η αλήθεια είναι ότι όλοι άνθρωποι – επομένως και οι γυναίκες – στο τέλος της ημέρας είναι πιο πιθανό να βρουν σέξι κάποιον που τους αντιμετωπίζει ισότιμα. Και ξέρετε κάτι; Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι φεμινιστές δεν κάνουν απλώς περισσότερο σεξ: Το κάνουν και καλύτερα.

Τι λέει όμως η επιστήμη:

Καναδοί επιστήμονες αποφάσισαν να διερευνήσουν πώς επιδρούν οι φεμινιστικές απόψεις στην ερωτική ζωή των ανδρών. Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από μεγάλη εθνική έρευνα που διεξήχθη στον Καναδά γύρω από το σεξ από το οποίο απομονώθηκαν οι απαντήσεις που έδωσαν ετεροφυλόφιλοι ενήλικες άντρες. Η έρευνα από μόνη της είναι αρκετά εκτενής και περιλαμβάνει εκτός από τη δήλωση σεξουαλικότητας, πιο συγκεκριμένες προτιμήσεις πάνω στο σεξ, το σεξουαλικό παρελθόν, τις πολιτικές προτιμήσεις και τις απόψεις τους πάνω σε κοινωνικά ζητήματα.

Οι φεμινιστές είναι λίγοι – αλλά αποτελεσματικοί

Τα πρώτα ευρήματα έδειξαν πως η πλειοψηφία των Καναδών αντρών, 60%, δήλωσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του φεμινιστή, σε αντίθεση με το 22% του δείγματος το οποίο δήλωσε πως είναι φεμινιστές και ένα 18% που δήλωσε ότι δεν έχει άποψη ή δεν είναι σίγουρο. Όπως και στην αντίστοιχη έρευνα που έγινε σε γυναίκες, οι φεμινιστές φαίνεται πως έχουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τους μη φεμινιστές.

Συνεχίζοντας στην ανάλυση των δεδομένων, οι ερευνητές ξεχώρισαν πως συμπεριφέρονται οι άντρες σε συγκεκριμένες σεξουαλικές καταστάσεις. Διαπίστωσαν πως οι φεμινιστές κάνουν και δέχονται στοματικό σεξ πολύ πιο συχνά από τους μη φεμινιστές.

Εκτός από τη χαώδη διαφορά στο στοματικό σεξ, οι φεμινιστές κάνουν γενικά πιο συχνά σεξ, ενώ δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και στα προκαταρκτικά, δίνοντας σημασία το γυναικείο στήθος αλλά και εντάσσοντας στη δράση περισσότερα φιλιά και χάδια. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι φροντίζουν να προσφέρουν στις συντρόφους τους και απόλαυση μέσω του στοματικού σεξ – και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τους το ανταποδίδουν κι εκείνες συχνότερα.

Το πιο σημαντικό συμπέρασμα της έρευνας σύμφωνα με τους υπεύθυνους δεν είναι τόσο το εύρημα που θέλει τους φεμινιστές να κάνουν περισσότερο σεξ.

Αυτό που βρήκαν πολύ πιο ενδιαφέρον είναι ότι επιβεβαιώθηκε ότι όσοι δηλώνουν δημόσια φεμινιστές φαίνεται ότι το εννοούν κιόλας έμπρακτα. Το «οργασμικό κενό», δηλαδή το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις η γυναικεία απόλαυση απουσιάζει από το κρεβάτι, παράμενει εξαιρετικά συνηθισμένο φαινόμενο και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε έμφυλα στερεότυπα.

Γιατί πολλά «παραδοσιακά αρσενικά» πιστεύουν ότι αν η σύντροφός τους δεν ολοκληρώσει, φταίει εκείνη, που είναι «ανοργασμική». Οι φεμινιστές, όμως, ξέρουν ότι απλώς πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και να πιάσουν δουλειά!

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024