
Survivor: Πλήρωσε τελικά ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του ο Πάνος Καλίδης;
Ο Πάνος Καλίδης είναι από τους παίκτες που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, πριν από περίπου ένα μήνα
Φημολογείται πως οι παίκτες του Survivor, έχουν υπογράψει στα συμβόλαιά τους με την τουρκική εταιρία παραγωγής πως σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης, καλούνται να καταβάλλουν το αντίστοιχο ποσό της ρήτρας που έχουν υπογράψει.
Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 98,7 και αποκάλυψε τι συνέβη. Το σχετικό απόσπασμα αναπαρήγαγε η πρωινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε».
Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο, την οποία ρήτρα, αν θέλει ο κύριος Ατζούν, την ενεργοποιεί. Όμως είναι τόσο οργανωμένη παραγωγή που προτού γίνει κάτι που μπορεί να φέρει σε αντιπαράθεση έναν παίκτη με την παραγωγή, θα ειδοποιηθεί ο παίκτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι για να εκμεταλλευτεί η παραγωγή κάποιον παίκτη. Αν μου έλεγαν κι εμένα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα συμβόλαια κι ότι δεν κάνει να αποχωρήσω οικειοθελώς φυσικά και δεν θα μπορούσα να το κάνω».
Δείτε το απόσπασμα
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα
- Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε το αίτημα δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ από το Δημοτικό Συμβούλιο
- Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήρε τις κυρώσεις σε βάρος της Ροδρίγκες
- Το συγκλονιστικό «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στη Μαρινέλλα – «Είναι από τις μεγάλες γυναίκες των καιρών μας»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ενατη πιο ακριβή σε όλο τον κόσμο



