Ακόμη ένα εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tlife.gr στο αγώνισμα ασυλίας φαίνεται πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο Σάκης Κατσούλης προσπαθεί να τη πλησιάσει να δει αν είναι καλά, ωστόσο η παίκτρια της μπλε ομάδας φαίνεται απογοητευμένη από εκείνον.
«Δεν ήρθε να μου πει ένα αν είμαι καλά… αν πονάω, πως νιώθω. Δεν ήρθες να δεις αν ζω ή πεθαίνω. Έπραξε διαφορετικά από αυτό που είχα στο μυαλό μου ή από αυτό που πράττω εγώ συνήθως και με ενόχλησε. Περιμένω να κάνεις πράγματα για μένα, δεν τα κάνεις κι απογοητεύομαι. Τέλος. Δεν περιμένω πια τίποτα από σένα. Για πάρτι σου και για πάρτι μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.