
Γιώργος Παπαδόπουλος: Περιμένει τη δεύτερη επίσκεψη του πελαργού
Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε την υπέροχη είδηση μέσα από μια ανάρτησή του
Μέσα από μια μοναδική ανάρτησή του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενημέρωσε σήμερα τους διαδικτυακούς του φίλους για μια υπέροχη είδηση.
Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα μέσω Instagram ότι σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια με την Γαλάτεια Βασιλειάδη και μαζί έχουν αποκτήσει ήδη ένα γιο, τον Άγγελο που σήμερα είναι 3 χρονών.
Το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ακόμα ένα παιδάκι και πλέον δεν κρύβει τη χαρά του.
Πριν λίγη ώρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την αγαπημένη του Γαλάτεια στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα και έγραψε, «Γράφουμε ιστορία..»
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]


