Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Πλάκα: «Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης, ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες»

Πηνελόπη Πλάκα: «Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης, ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες»

Σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα, η όμορφη ηθοποιός που συμμετέχει στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο».

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας, ενώ περιέγραψε και πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

«Ξεκίνησα να χάσω λίγα κιλά, αλλά τελικά έχασα περισσότερα. Για την υγεία μου το έκανα. Για να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πλάκα για την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αποκάλυψε πως περνά πολύ όμορφα και ότι το σήριαλ πήρε το «πράσινο φως» και για του χρόνου.

Στα πρόθυρα της κατάθλιψης

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε και για την περίοδο που έφθασε στα όρια της κατάθλιψης: «Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε “τι θα γίνει” και στην κυριολεξία με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτήν τη στιγμή δεν την επισκέπτομαι, αλλά θα πάω σύντομα. Είμαι καλά, η δουλειά μου πάει καλά, οι γονείς μου είναι καλά, έχουμε υγεία και νιώθω ότι έχω όλα όσα θέλω», είπε η Πηνελόπη Πλάκα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θοδωρή που είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν και ευτυχισμένη, δεν είναι ακόμα έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024