Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Ξυλά: Απίστευτη αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της

Φαίη Ξυλά: Απίστευτη αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, πρώην σύζυγος της Φάιης Ξυλά, θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί της της στην επόμενη σεζόν του «Έρωτας με διαφορά».

Ο Βασίλης Μίχας και η Φαίη Ξυλά βρέθηκαν καλεσμένοι στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για την εξέλιξη του τηλεοπτικού έρωτά τους, με αφορμή την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Έρωτας με διαφορά» που θα προβληθεί απόψε.

Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς του Star μίλησαν για μια νέα είσοδο στη σειρά που θα αναστατώσει τη ζωή της Ζέτας και του Κωστή.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως η σειρά πήρε το «πράσινο φως» και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και μια είσοδο – έκπληξη, αφού ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα εμφανιστεί στη σειρά.

«Στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου, που είναι ο Φάνης Μουρατίδης, δεύτερη σεζόν θα μπει ο πρώην σύζυγός μου, μόνο τον γιο μου δεν έχω βάλει να παίξει από τους αγαπημένους μου άντρες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Ξυλά.

Τι ρόλο θα υποδυθεί

Μετά λοιπόν από τον Φάνη Μουρατίδη, ο οποίος υποδύεται τον Στέλιο, τον πρώην σύζυγο της Ζέτας που επέστρεψε μετά από 8 χρόνια απουσίας και την διεκδικεί, άλλος ένας άνδρας – τον οποίο θα υποδυθεί ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – θα μπει «σφήνα» ανάμεσά τους και θα προκαλέσει τριγμούς στην εύθραυστη σχέση τους.

«Είχαμε συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο πριν 3 χρόνια, έχουμε πολύ καλή σχέση, αγαπιόμαστε πολύ και δουλεύουμε πάντα πολύ καλά μαζί», είπε η Φαίη Ξυλά.

Ο Βασίλης Μίχας συμπλήρωσε: «Εγώ μπορεί να μην χαίρομαι και τόσο, εννοώ σαν Κωστής σαν ρόλος. Ο Κωνσταντίνος είναι εξαιρετικός».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024