Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Παυλίδου: «Με ρωτούν όλοι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Me Too»

Σοφία Παυλίδου: «Με ρωτούν όλοι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Me Too»

«Ευχαριστώ την Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με την δική μου» είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου

Για την κακοποίηση που είχε δεχθεί μίλησε η γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου που βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (21/4) στην εκπομπή του  Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχθεί παλιότερα από συνάδελφό της και η υπόθεσή της είχε απασχολήσει έντονα τα ΜΜΕ

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Me Too. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες που δεν σε ακούσαμε τότε, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στην Φαίη Σκορδά.

Ευχαριστώ την Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με την δική μου. Τότε ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή. Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα κι ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα.

Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω. Πλέον υπάρχουν σύλλογοι και σωματεία για να απευθυνθεί κάποιος» τόνισε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Σοφία Παυλίδου:

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024