Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : Δεν πρόκειται να παραιτηθώ, δεν έχω αλλάξει γνώμη για την European Super League

Κλοπ : Δεν πρόκειται να παραιτηθώ, δεν έχω αλλάξει γνώμη για την European Super League

Ο Γιούργκεν Κλοπ άκουσε τις φήμες για παραίτηση, τις οποίες διέψευσε, τόνισε πως καταλαβαίνει τους ιδιοκτήτες, αλλά έδειξε αντίθετος στην European Super League

Διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να παραιτείται από τον πάγκο της Λίβερπουλ, επειδή είναι αντίθετος στη δημιουργία της European Super League, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής των Κόκκινων ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες είναι εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις, αλλά ξεκαθάρισε πως, όταν η ομάδα του δεν πηγαίνει καλά, τόσο περισσότερο θέλει να μένει σε αυτήν.

«Δεν άλλαξα γνώμη. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Οι φίλαθλοι δεν είναι χαρούμενοι με αυτό και μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, επειδή ούτε εγώ ούτε οι παίκτες συμμετείχαμε στη διαδικασία και δεν ξέραμε γι’ αυτήν. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Δε θέλω να μπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις, δεν τις καταλαβαίνω. Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου» τόνισε.

Όσο για το αν η απόφαση της διοίκησης τον απογοητεύει, δήλωσε:

«Δεν είναι θέμα απογοήτευσης. Εγώ είμαι εδώ από τη θέση του προπονητή και θα κάνω αυτό όσο με αφήνουν. Άκουγα ότι θα παραιτηθώ και κάτι τέτοια. Όταν τα πράγματα είναι πιο ζόρικα, τόσο περισσότερο θέλω να μένω σε μια ομάδα. Νιώθω υπεύθυνος γι’ αυτήν, για το σύλλογο και τη σχέση με τους φιλάθλους.

Γι’ αυτούς είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε την άκρη με κάποιον τρόπο. Οι ιδιοκτήτες μας είναι σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι, που νοιάζονται για το σύλλογο, αλλά δεν έχουν καμία ανάγκη ή υποχρέωση να μας εξηγούν τις αποφάσεις τους. Δεν έχω κανένα θέμα με το Champions League, μου αρέσει ο ανταγωνισμός και μου αρέσει ότι μπορεί η Γουέστ Χαμ να παίζει σε αυτήν τη διοργάνωση του χρόνου».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024