Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθηγήτρια Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ : Αυξητική η τάση στα λύματα της Αττικής

Καθηγήτρια Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ : Αυξητική η τάση στα λύματα της Αττικής

Ένα αρνητικό στοιχείο είναι ότι τα λύματα ειδικά στην Αττική ενώ πήγαν να πέσουν πριν δέκα ημέρες, έχουν αυξητική τάση, τόνισε η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, παθολόγος - καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής Πανεπιστήμιο Αθηνών

Παρόλο που είναι εξωτερικοί χώροι, όπου υπάρχει συνωστισμός και δεν τηρούνται τα μέτρα με τις μάσκες αυξάνεται η πιθανότητα υπερμετάδοσης δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, παθολόγος – καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής Πανεπιστήμιο Αθηνών σχετικά με τα κορoνοπάρτι του σαββατοκύριακου.

«Η εικόνα που έχουμε ακόμα και τώρα είναι μικτή προς αρνητική γιατί δεν έχουμε μπορέσει να κάμψουμε τους αριθμούς των νέων κρουσμάτων οι οποίοι επιφέρουν μια μεγάλη πίεση στο σύστημα υγείας και το σύστημα υγείας που έχουμε δεν μπορεί να καλύψει από ένα σημείο και πέρα με τον σωστό τρόπο όλα αυτά τα κρούσματα και τις αθρόες εισαγωγές», τόνισε η κ. Ψαλτοπούλου

«Έχουμε σπάσει κάποια αρνητικά ρεκόρ που πρέπει να μας ενεργοποιήσουν», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ένα αρνητικό στοιχείο είναι ότι τα λύματα ειδικά στην Αττική ενώ πήγαν να πέσουν πριν δέκα ημέρες, έχουν αυξητική τάση. Συνέστησε υπομονή, ενώ για την εστίαση είπε ότι πρέπει να γίνει σε εξωτερικούς χώρους όταν το επιστρέψει και ο καιρός.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024