Στον αποκλεισμό της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προχώρησαν το πρωί της Τρίτης φοιτητές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, στην είσοδο του κτιρίου της διοίκησης έχουν τοποθετηθεί πανό με συνθήματα. «Όχι στον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη» και «Έξω από τα ΜΑΤ από τις σχολές» αναφέρουν μεταξύ άλλων.
«Συνεχίζουμε δυναμικά με πλούσια δραστηριότητα μπροστά στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την τοποθέτηση αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ» σημειώνουν, επίσης, οι φοιτητές σε σχετική ανακοίνωση.
«Στις 14-15/4 οι φοιτητικοί σύλλογοι κλιμακώνουμε την δράση μας με διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ» αναφέρουν ακόμη. «Το μήνυμα που στέλνεται είναι ηχηρό: η καταστολή δεν θα περάσει. Στα όνειρα των φοιτητών και του λαού δεν χωράει η βία και η καταστολή».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας