Τι έβαλες ρε Πέιο; Γκολάρα από τα 40 μέτρα! (vid)
Ο νεαρός μέσος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού του Εργοτέλη με την Ιεράπετρα (4-0) δοκίμασε το πόδι του από τα 40 μέτρα και πέτυχε το πιο εντυπωσιακό γκολ της 20ης αγωνιστικής.
Το γκολ της αγωνιστικής, αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Νίκος Πέιος, στην επιβλητική νίκη του Εργοτέλη απέναντι στην Ιεράπετρα με 4-0.
Ο νεαρός μέσος του Εργοτέλη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έπιασε μια… βολίδα από τα 40 μέτρα και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα της Ιεράπετρας για το 3-0.
Ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ από τον Νίκο Πέιο, που δεν δίστασε να σουτάρει από τόσο μακριά και δικαιώθηκε, πετυχαίνοντας αναμφισβήτητα το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής της Superleague 2.
Δείτε το γκολ:
- Στην «κατάψυξη» η χώρα – Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που «χτυπήθηκε» από ανεμοστρόβιλο στην Αλεξανδρούπολη
- Χανιά: Εξαρθρώθηκε σπείρα νεαρών που έκλεβαν μοτοσυκλέτες – Δέκα συλλήψεις εκ των οποίων οι 7 ανήλικοι
- Με μία ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ έχρισε τον εαυτό του «εν ενεργεία πρόεδρο της Βενεζουέλας»
- To πρώτο εμπορικό κέντρο στον κόσμο μόνο με second hand είδη – Τόνωση τοπικής οικονομίας και περιβαλλοντική συνείδηση
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Στόχος για το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι»
- Ο Μπρούνο Φερνάντες έπεσε θύμα χάκερ – Η προειδοποίηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

