Η Ουνιόν μπλόκαρε τη Μπάγερν (1-1), «πάρτι» της Λειψίας (1-4) – Δείτε τα γκολ
Η Ουνιόν Βερολίνου σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Μπάγερν Μονάχου (1-1) για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, ενώ η Λειψία διέλυσε εκτός έδρας με 4-1 τη Βέρντερ Βρέμης και μείωσε στο -5 από την κορυφή.
Μετά από πέντε σερί νίκες, η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, με τη Λειψία που έκανε… πάρτι στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (1-4) να μειώνει στο -5 από την κορυφή.
Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 1-1
Όλα έδειχναν πως η Μπάγερν Μονάχου θα πάρει άλλη μία νίκη στη φετινή Bundesliga, αλλά η Ουνιόν Βερολίνου της έβαλε στοπ (1-1), σταματώντας το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα.
Οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Ουνιόν αλλά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Μουσιάλα στο 68′. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ινγκβάρτσεν στο 85′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Η Λειψία πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης (1-4) και εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Μπάγερν, μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους 5 βαθμούς.
Οι «ταύροι» προηγήθηκαν στο 23′ με τον Όλμο, ενώ ο Σόρλοτ στη συνέχεια σκόραρε για το 0-2 στο 32′ και στο 41′ έκανε το 0-3. Η Βέρντερ μείωσε προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρατσίκα (1-3) στο 61′ αλλά ο Ζάμπιτσερ δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.